CONCURS: Hai cu tata ca să le luăm marfa! Hai la Notebook Warriors! [UPDATE]

UPDATE: gata extragerea. Partenerul meu de joc va fi Dan Mandiuc!

Ești bun la Call of Duty: Black Ops III și abia aștepți să dai somn cuiva într-o competiție cu premii pe măsura talentului tău? Atunci nu mai sta pe gânduri! Vino cu mine la competiția Notebook Warriors, organizată de NVIDIA și Acer, unde va trebui să învingem echipele a trei site-uri de profil.

Unealtele principale ale echipei NIVELUL2, precum și ale adversarilor, vor fi notebook-urile din gama Acer Nitro și Predator, cu care v-am făcut deja cunoștință într-unul din articolele noastre – IPS 4K de 17,3 inci, procesor Intel Core i7 6700HQ, 64 GB DDR4, placă grafică NVIDIA GeForce GTX 980M și alte componente care n-ar trebui să lipsească dintr-un sistem high end, precum un SSD Samsung NVMe de 500 GB și un HDD de 2TB. Dacă configurația notebook-urilor din competiție va fi aceeași sau undeva pe aproape, atunci n-ar trebui să avem nici grija frame rate-ului, nici a adversarilor.

Înfruntarea va avea loc joi 21 aprilie, în București, orele 19:00 – 22:00, iar locul în care se va desfășura va fi comunicat doar aleșilor. Eu unul sunt dispus sa mă sui și în vârful unui copac, prin urmare, mă aștept ca partenerul meu să fie în stare să își domine concurența de pe vârful unui munte.

Alesului NIVELUL2 i se va asigura transportul, dacă nu este din București, precum și gustarea. Energizantul îl dau eu.

La rândul lor, premiile sunt pe măsura talentului tău și sună în felul următor:

locul 1: căști de gaming Acer + mouse de gaming Acer + 1 joc de pe Steam* + tricou NVIDIA (toate astea pot fi ale tale!)
locul 2: căști de gaming Acer + 1 joc de pe Steam* + tricou NVIDIA
locul 3: 2 jocuri de pe Steam* + tricou NVIDIA
locul 4: 2 jocuri de pe Steam* + tricou NVIDIA
* în limita a 60 €/joc

Știu că premiul principal îți face cu ochiul, dar mai tare vrei să le arătăm că suntem cei mai buni. Prin urmare, tot ce ai de făcut pentru a mă convinge că ești material de campion NIVELUL2 este să îmi spui care este loadout-ul tău preferat, de ce, până la ce rank ai reușit să urci într-un joc CoD și la ce altceva ai mai utiliza un notebook Acer Predator în afară de gaming și filme. Și nu mă gândesc la serverele NASA. Data limită pentru înscriere: 19 aprilie 2016.

Secțiunea de comentarii îți stă la dispoziție. Start!

8 Comments

  1. Teranul aprilie 15, 2016
  2. francisc aprilie 15, 2016
  3. Dan Mandiuc aprilie 15, 2016
  4. Alex Stoicescu aprilie 15, 2016
    • Teranul aprilie 15, 2016
    • Alex Stoicescu aprilie 15, 2016
  5. shadow aprilie 16, 2016
  6. Alex Stoicescu aprilie 20, 2016

Leave a Reply