Concurs Watch_Dogs pentru fanii nostri de pe Facebook!

Ce mod mai bun de a incepe saptamana decat cu un nou concurs Watch_Dogs? Dupa cele doua concursuri Watch_Dogs organizate pe site-ul si forumul NIVELUL2, iata ca astazi a venit randul fanilor nostri de pe Facebook!

Pe scurt, NIVELUL2 si Ubisoft pun la bataie CINCI copii digitale ale jocului Watch_Dogs, iar tot ce ai de facut pentru sansa de a intra in posesia uneia dintre ele, este sa dai Like & Share imaginii concursului Watch_Dogs organizat pe pagina noastra de pe Facebook (cauta o poza identica cu cea din acest articol), precum si Like & Share paginii NIVELUL2 de pe Facebook – facebook.com/nivelul.doi.

Dupa ce ai facut toate cele de mai sus, asteapta cumintel finalul concursului, pe 30 Mai 2014, la ora 23:59. Imediat dupa aceea, vom verifica like-urile, centraliza informatiile si organiza tragerea la sorti. La final, cinci dintre voi vor fi mai bogati cu un joc Watch_Dogs!

Daca ai dat deja like paginii facebook.com/nivelul.doi, nu-ti fa griji – da Like & Share imaginii concursului Watch_Dogs din pagina noastra de pe Facebook (din nou, cauta o poza identica cu cea din acest articol) si esti ca si inscris in concurs.

Succes!

3 Comments

  1. Adrian mai 26, 2014
    • KiMO mai 28, 2014
  2. Esett mai 27, 2014

Leave a Reply