Data de lansare pentru World of Warcraft Legion

Data de lansare pentru World of Warcraft Legion a fost confirmată ca fiind ziua de 30 August! Dacă încă este MMO-ul vostru de suflet, aflaţi că veţi avea parte de un level cap crescut până la 110, o nouă clasă – Demon Hunter, un nou continent – The Broken Isles, arme-artefact customizabile, dungeon-uri, raiduri dar şi o întreagă restructurare a sistemului de PvP.

Directorul executiv şi co-fondatorul Blizzard, Mark Morhaime ne transmite că „Legion deschide un nou capitol întunecat şi emoţionant în cadrul unuia dintre cele mai mari conflicte din universul Warcraft. Lucrurile nu vor mai fi la fel pentru unii dintre cei mai cunoscuţi eroi şi răufăcători din Azeroth. Acest expansion este încărcat cu o mulţime de facilităţi şi conţinut ce va oferi jucătorilor noi modalităţi de explorare a lumii şi customizare a caracterelor. Aşteptăm cu nerăbdare trimiterea tuturor în lupta împotriva celor din Burning Legion, începând cu luna August.”

Data de lansare pentru World of Warcraft Legion

O ediţie standard va fi disponibilă pentru preţul de 50 EURO alături de o versiune Digital Deluxe, în valoare de 70 EURO. Cea din urmă va oferi şi conţinut special pentru Diablo III, Heroes of the Storm şi Starcraft II. Ambele ediţii vor fi disponibile în variantă digitală dar şi retail. Dacă tot s-a adus vorba de retail, o a treia ediţie, cea de colecţie, va fi disponibilă doar în acest format, la preţul de 90 EURO, aducând cu ea bonusurile deja cunoscute – un artbook cu coperta groasă, un mousepad tematic, două discuri BluRay/DVD cu conţinut tip behind-the-scenes, un CD cu coloana sonoră a jocului dar şi tot conţinutul extra oferit în cadrul ediţiei Digital Deluxe.

Dacă doriţi să efectuaţi o precomandă, veţi intra în posesia unui „Instant level 100 Character Boost” alături de acces prioritar pentru noua clasă, Demon Hunter.

 

2 Comentarii

  • Ziskele
    Publicat aprilie 19, 2016 11:09 am 0Likes

    Se mai muta mult Dalaranu’ asta?

  • Daniel
    Publicat aprilie 19, 2016 1:30 pm 0Likes

    Si cand ma gandesc ca nu am mai jucat WoW ca lumea din Burning Crusades…. :))

Adaugă un comentariu