DLC gratuit pentru Anno 2205

DLC gratuit pentru Anno 2205, pe numele său Veterans DLC Pack, disponibil începând de astăzi pentru toţi deţinătorii jocului.

Acest DLC va introduce o nouă dificultate (superioară celor curente), noi quest-uri, opţiunea de a elimina consumul anumitor bunuri, un mod quick-view pentru toate clădirile dintr-un sector, bug fixes, tweaks dar şi modificări pentru o mai bună performanţă a jocului.

În Mai, tot gratuit, vom primi Big Five Pack ce va introduce Războiul Economic ce te provoacă să lupţi pentru acţiunile din cadrul celor mai mari cinci corporaţii, în timp ce le protejezi pe cele personale de diferite preluări ostile din partea inamicilor. Nu în ultimul rând vom primi şi Sector Effects, caracteristică ce va pune un efect pozitiv sau negativ, permanent, asupra sectoarelor noastre.

DLC gratuit pentru Anno 2205

În Iunie va urma Orbit, ce ne va permite crearea şi controlul unei staţii spaţiale modulare cu propriile sisteme de ştiinţă, dezvoltare şi modernizare. Acesta din urmă va putea fi achizitionat ca produs de sine stătător sau în cadrul upgrade-ului de Season Pass disponibil pentru fiecare dintre noi! Pentru detaliile complete aveţi acest blogpost oficial!

Adaugă un comentariu