Dragon Age Origins, gratuit via Origin!

Pentru a celebra iminenta lansare a celui de-al treilea joc din serie, Dragon Age: Inquisition, băieții de la EA s-au gândit că jocul care i-a dat startul, Dragon Age Origins, ar fi un cadou deosebit pentru gamerii de pretutindeni. Prin urmare, începând de astăzi, cei care nu au avut încă de-a face cu universul Dragon Age, își pot satisface curiozitatea în mod gratuit.

Parte a programului On the House, prin care, ocazional, EA oferă utilizatorilor serviciului Origin câte un joc în mod gratuit, oferta de față are termen de valabilitate. Iar dacă vă grăbiți, puteți pune mâna și pe Bejeweled 3, dacă nu cumva ați făcut-o deja.


Dragon_age_origins_free_gratis_origin

4 Comentarii

 • Drow
  Publicat octombrie 9, 2014 9:44 am 0Likes

  Super – Origins e mai bun decat DAII.

 • Has18
  Publicat octombrie 9, 2014 1:14 pm 0Likes

  Parca astia de la EA mai sterg din pacate :)) si asa vroiam sa iau pe steam acum il am gratis doar ca pe origin

 • Radu
  Publicat octombrie 9, 2014 4:23 pm 0Likes

  are you kidding me? tocmai ce l-am cumparat!

 • Laurențiu Roman
  Publicat octombrie 9, 2014 5:18 pm 0Likes

  Pacat ca EA nu mai lanseaza nimic pe Steam. Am avut probleme cu jocurile cumparate pe Origin (si anume crashuri in joc probleme cu salvari) care au fost rezolvate prin „procurarea” unei versiuni „alternative”. Atata timp cat EA nu mai lanseaza pe Steam sau chiar GoG nu am sa mai cumpar niciunul din jocurile lor, chiar daca sunt gratuite. Nici nu intra in considerare jocurile de pe play/appstore care oricum „au nevoie” de o versiune idioata de Origin.

Adaugă un comentariu