Dragon’s Dogma Online asediază PC-ul în 2015

2015 a devenit brusc un an mult mai promiţător în materie de RPG-uri odată cu anunţul făcut de Capcom: Dragon’s Dogma are în facere un titlu Online, cu destinaţia PC, PS3 şi PS4. Cel puţin pentru japonezi, fiindcă momentan nu e clar dacă titlul va fi lansat în acelaşi an şi pentru restul lumii.

De n-aţi apucat să butonaţi Dragon’s Dogma pe PS3 sau varianta întregită, Dark Arisen, care a apărut şi pe Xutie, aţi ratat un Action RPG cu gameplay la superlativ, cele mai bune lupte în echipă cu boşi punct, o poveste oarecum generică (pretext pentru jucat) şi nişte coechipieri AI simpatici, comandabili, dar cu memorie scurtă, cauzatoare de probleme. Adică:

dogma
Şo pe cornută şi daţi-i bătută!

Aşadar, Dragon’s Dogma Online. Totul pe un model Free2P(l)ay. Din păcate, fiindcă microtranzacţiile se vor a susţine titlul, într-un magazin plasat chiar în joc. Sper să nu fie un caz clasic în care plătitorii sunt „uber” în loc să muncească pentru asta sau să triumfe prin… talent, însă rămâne de văzut. Din fericire, fiindcă se plănuiesc actualizări constante.

Într-un fel, va semăna cu modelul Guild Wars, adicătelea, în PvE, patru jucători se vor putea alia într-o instanţă a mediului altfel open world, cu posibilităţi alternative de raid în maxim 8, quickmatching PvP pentru segregat de lumea de joc şi hub-uri a maxim 100 de jucători bucata.

Bine-ar fi fost să pună taxă la intrare şi să concentreze microtranzacţiile pe achiziţii pur estetice pentru cei interesaţi. Altfel, se pare că poţi bate Lestania, că aşa-i zice ţinutului, de capul tău, în compania unor aliaţi AI, ceea ce abia aştept să fac şi vă doresc şi vouă. Dragon’s Dogma să fie, chiar şi Online F2P!

dragons-dogma-online

2 Comentarii

  • Aidan
    Publicat ianuarie 28, 2015 11:06 am 0Likes

    Okay, considera interesul meu mai mult decat starnit! 🙂 Regret si acum ca nu am jucat Dragon’s Dogma pe PS3, mai ales ca am pierdut o oferta de pret super acum cateva luni.

  • Caleb
    Publicat ianuarie 28, 2015 11:43 am 0Likes

    Da, bucuria mea e că va putea lumea încerca sistemul DD pe moca, chiar cu party de AI. Poate iese ceva bun.

Adaugă un comentariu