E3 2018: Bethesda Press Conference Recap & Trailers


STARFIELD

Starfield este o noutate din toate punctele de vedere pentru Bethesda și va fi un RPG a cărui acțiune se petrece în spațiu. Tot ce avem deocamdată legat de el este un teaser. Foarte posibil, jocul va fi lansat cu ocazia apariției pe piață a următoarei generații de console.


THE ELDER SCROLLS VI

L-am așteptat și l-am primit! Sub forma unui teaser sec…

Bethesda Game Studios ne-au oferit o panoramă a ceea ce pare a fi o regiune din Tamriel și atât. Probabil că jocul este la mulți ani distanță de ziua lansării, iar anunțul a fost făcut doar pentru a le face pe plac fanilor care au cerut în repetate rânduri o confirmare. Mă îndoiesc că a fost suficient însă. Unii dintre ei s-ar putea să nu apuce ziua în care va fi lansat.


Alte anunțuri, au sunat cam așa:

Prey: Mooncrash & Typhon Hunter – Bethesda Softworks și Arkane Studios au lansat conținut nou pentru FPS-ul Prey. Pe lângă expansion-ul Mooncrash, a cărui acțiune are loc pe Lună, avem parte și de un update care adaugă trei moduri de joc: un nou mod Story, New Game Plus și Survival.

Quake Champions – FPS-ul competitiv free-to-play, ce se află încă în Early Acces, poate fi obținut mai repede, gratuit, până în data de 18 iunie. Via Steam.

Elder Scrolls Online – a fost anunțată lansarea a două noi mini-expansion-uri în lunile următoare. Primul se numește Wolfhunter, un dungeon crawl care are în prim plan… lupi. Al doilea este o povestioară intitulată Murkmire, ce îi trimite pe jucători în Black Marsh, casa argonienilor.

The Elder Scrolls: Legends – un joc cu cărticele colecționabile bazat pe universul The Elder Scrolls. Nu, mersi.


CONFERINȚA BETHESDA – ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ

Pentru alte anunțuri și informații ce nu se regăsesc în rezumat, momente mai mult sau mai puțin inedite, precum și prezentări mai detaliate ale multora dintre jocurile despre care ați citit mai sus, mai jos aveți înregistrarea întregii conferințe de presă.

Adaugă un comentariu