Early access pentru Screeps

Dacă sunteţi pasionaţi ai programării, atunci acest titlu este pentru voi. MMORTS-ul este acum disponibil sub forma unui early acces pentru Windows, OS X şi Linux, prin intermediul platformei Steam. Deşi audienţa va fi limitată, sunt sigur că multă lume îi va acorda cel puţin o şansă.

„Acesta este un MMORTS pentru programatori, componenta cheie a gameplay-ului fiind programarea sistemelor de AI. Cu toate caracteristicile unui clasic RTS, îţi controlezi colonia, prin crearea de limbaj de programare tip JavaScript, ce funcţionează 24/7, într-o lume unică, persistentă, plină de jucători aflaţi la egalitate cu tine.

Colonia ta poate recolta resurse, construi unităţi, cuceri teritorii sau efectua comerţ cu alte colonii. Cu cât cucereşti mai multe teritorii, cu atât influenţa ta în lume va creşte, alături de abilităţile tale de a-ţi pune amprenta în univers. Însă, va fi nevoie de un mare efort din partea ta, deoarece mai mulţi jucători îşi pot alege ca obiectiv, acelaşi teritoriu.

Early access pentru Screeps

Screeps este dezvoltat pentru cei cărora le plac limbajele de programare. Spre deosebire de alte RTS-uri, unităţile tale pot reacţiona în diferite situaţii, fără participarea ta – atâta timp cât le-ai programat pentru aşa ceva. Şi, spre deosebire de alte MMO-uri, titlul nu trebuie jucat constant pentru a simţii că eşti experimentat. Este de ajuns să mai verifici lucrurile din când în când, pentru a te asigura că totul este în ordine.”

Un titlu unic, ce încearcă ceva nou pe piaţă, deşi publicul ţintă este foarte limitat. Îi puteţi da o şansă, măcar de dragul curiozităţii. Eu cel puţin, aşa am să fac!

https://www.youtube.com/watch?v=0DtltU9ozHI

 

Adaugă un comentariu