EVE Online împlineşte 13 ani

Suntem anunţaţi prin intermediul Steam News despre un weekend gratuit pentru EVE Online. Cu ocazia împlinirii a 13 ani, producătorii oferă pe lângă acest eveniment şi reduceri masive pentru Core Starter Packs (75%), Premium Editions (50%), pachete de conţinut, abonamente dar şi pentru iteme PLEX (obiecte ce pot fi folosite pentru a obţine 30 de zile de timp de joc).

„Pentru sărbătorirea a 13 ani de EVE Online pe data de 6 Mai, alături de Capsuleer Day şi expansionul EVE Online: Citadel, vă oferim în acest weekend acces gratuit, fără restricţii, prin intermediul platformei Steam.”

Mai multe detalii aici. 13 ani deja? M-a lovit bătrâneţea. Voi cum staţi cu nostalgia?

5 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat mai 6, 2016 3:21 pm 0Likes

  Am încercat EVE Online între 2009-2010 şi 2013-2015. În ambele cazuri am abandonat jocul dezgustat.
  Le urez succes celor care îl încearcă, eu nu voi mai greşi din nou, în afara cazului în care jocul se schimbă de la rădăcină.

  • Razvan
   Publicat mai 9, 2016 2:15 pm 0Likes

   Am incercat si eu Eve Online si mi-am dat seama ca nu este ce vreau. Cu toate acestea, este un joc excelent. „Problema” este ca necesita extrem de mult timp. Nu este ceva casual dar este mai mult ca un al doilea job. Progresia prin skill-uri este foarte lenta si exista foarte mult downtime.

   Este similar cu X3, doar ceva mai lent.

   Eve Online este genul de joc care il pornesti si dupa te apuci sa faci altceva, cum ar fi sa mananci pranzul sau sa dormi cateva ore, nu genul in care ai 10 minute disponibile si sari direct in actiune.

   In orice caz, este cel mai vechi MMO inca activ (cred) si este extrem de rafinat. Daca as avea timpul necesar, probabil l-as juca. Sunt atras de concept dar din moment ce nu pot sa investesc mai mult de 2 ore pe saptamana, nu este jocul pt mine.

   Daca vreodata o sa am un venit foarte mare si nu am sa stiu ce sa fac cu el, probabil o sa cumpar o nava de Tier 1, care costa in jur de $15.000 in skill-uri si materiale. Aici daca vrei power-leveling, platesti cinci cifre, nu $300 ca in World of Warcraft. Dar cu timpul necesar sa o obtin in mod normal in joc, pot sa urmez o alta facultate si sa excelez la ea.

 • Domnul Mate Ovidiu
  Publicat mai 6, 2016 5:47 pm 0Likes

  1. Nu-ti place, ok. Este dreptul tau.
  2. Nu incerca sa sperii lumea. De bine de rau, jocul este de 13 ani pe piata si face bine ce-si propune sa faca. Ca nu-i pe gustul tuturor, asta-i alta discutie.
  3. Este un joc matur, cu jucatori lipsiti de orice scrupule si un learning curve fffoarte abrupt. Media de varsta a jucatorilor este de 30-35 de ani, clar nu pentru toata lumea.

 • Daniel
  Publicat mai 9, 2016 3:51 pm 0Likes

  Da, intr-adevar este un joc greu si neiertator care necesita sa investesti ceva timp, insa cei de la CCP au facut eforturi extrem de mari pentru a-l face mai usor pentru new players, si continua sa faca acest lucru mereu si chiar se vad rezultatele.

  Comunitatea eve are nevoie de playeri noi, playeri pentru care se bat chiar si cele mai mari corporatii si aliante din EVE (echivalentul guild-urilor din alte mmo-uri). iar aceste corporatii au oamenii care se ocupa special cu antrenarea si invatarea jucatorilor noi, ceea ce include echiparea cu navele si skill-urile necesare „profesiei” alese :))

  Am pus in ghilimele profesie, deoarece in eve nu te limiteaza nimic sa faci absolut nimic, atata timp cat inveti skill-urile necesare pentru ceea ce vrei sa faci (mining, industrialist, fighter, eplorer etc,.)

  • Bica Mihai
   Publicat mai 13, 2016 9:20 am 0Likes

   Nu ma limiteaza nimic, deci pot conduce un titan din prima zi? Nu am nevoie de 2 ani (timp real) doar ca sa pornesc cu el de pe loc? Asta presupunand ca ma concentrez doar pe aceasta specializare.
   Jocul este minunat, daca nu vrei sa faci si altceva in viata. I se adreseaza clar unei nise.

Adaugă un comentariu