EXTRASUL LUNII – campania NIVELUL2 care te poate premia cu ce jocuri vrei!

Site avem, prezență pe Facebook la fel. Avem și fani, mai lipsea o tombolă lunară pentru ei. Pentru voi, fidelii noștri, avem și așa ceva. În fiecare lună, un fan norocos își va putea alege un joc în valoare de 50 de euro (inclusiv transportul) pentru PC sau console, care îi va fi livrat la domiciliu. Prin metode tradiționale, care implică un avion și/sau un curier, sau pe calea Internetului dacă avem de-a face cu un fan mai spiritual care-a renunțat la învelișul de plastic al materialismului ludic în favoarea spiritualității distribuției digitale. În caz că nu ne cunoașteți din vremurile de veselă amintire ale revistei, nu-i bai.

Ca să fiți fani NIVELUL2, nu trebuie să-i săpați grădina lui KiMO până dați de comoara îngropată de străbunicul său, un jefuitor de diligențe din Buzău, ci ne ajunge un simplu like la pagina de Facebook a Nivelului pentru a ne dovedi că știți cine suntem și cu ce ne ocupăm. Și că vă place de noi. Bineînțeles, dacă n-ați făcut-o deja, n-ar strica să ne citiți articolele înainte să vă declarați fani și să plecați cu jocul, dar lumina sfintelor sărbători hibernale ne-a făcut mai înțelegători și n-o să vă punem să faceți un rezumat al tuturor articolelor de pe site.

Așadar, algoritmul de fanificare care ți-ar (da, ție) aduce un joc de 50 de euro în fața ușii (Steam sau orice serviciu de distribuție digitală preferi) este următorul: citești, îți oficializezi admirația nețărmurită pentru pagina noastră de Facebook lipindu-ne cu sete câte-un like pe frunțile asudate de efort și, dacă șansa îți surâde, o dată pe lună poți primi acasă un joc de 50 de euro în înveliș de plastic sau de biți. Baftă și Like!

– Aplicația de pe Facebook a campaniei poate fi accesată aici.
– Extrașii au chiar și propria galerie Hall Of Fame, unde le puteți dezbate și lăuda deciziile.

Și cum tombola se apropie vertiginos de a treia ediție, asta înseamnă că puteți face cunoștință și cu preferințele primilor doi EXTRAȘI…

EXTRASUL LUNII ianuarie 2015 a ales jocurile:

extrasul_lunii_ianuarie_2015

EXTRASUL LUNII februarie 2015 a ales jocurile:

extrasul_lunii_februarie_2015

9 Comments

 1. Radu martie 13, 2015
  • Aidan martie 13, 2015
  • Radu martie 13, 2015
  • Aidan martie 13, 2015
 2. GVictorG martie 13, 2015
 3. Gina Andrei martie 13, 2015
 4. Cavalary martie 14, 2015
  • KiMO martie 14, 2015
  • Cavalary martie 14, 2015

Leave a Reply