Far Cry Primal primeşte un mod de tip supravieţuire

Far Cry Primal primeşte un mod de tip supravieţuire, suntem atenţionaţi de cei la Ubisoft, printr-un patch gratuit în data de 12 Aprilie (pe toate platformele desigur). Au creat acest Survival Mode după feedback-ul primit de la comunitate, aceştia dorind un accent pe realism cu mult peste ceea ce oferă jocul în momentul de faţă.

Astfel, noul tip de joc va pune o importanţă deosebită pe explorare, crafting şi dificultate. Veţi avea opţiunea de permadeath (ai murit odată, la revedere, drum bun!) iar dacă totuşi vi se pare prea extremă această variantă, puteţi opta pentru o viaţă de rezervă ce va fi disponibilă, din nou, după anumite momente cheie, în cazul în care o veţi folosi. Acest mod Survival poate fi activat pe orice nivel de dificultate, astfel încât nu veţi fi obligaţi să rămâneţi pe o dificultate sporită în cadrul campaniei.

Mai este adăugată o bară de rezistenţă, ce va fi consumată de fast travel, de alergat sau alte activităţi ce vor necesita efort. Ea poate fi umplută doar atunci când trageţi pe dreapta pentru o odihnă bine meritată! Minimap-ul va fi ascuns, veţi întâlni mult mai puţine persoane sau animale (atenţie cu vânatul, nu prea mai aveţi loc de greşeli), harta va fi descoperită mult mai greu în timpul explorării iar opţiunea de fast travel vă va consuma pe lângă rezistenţa menţionată mai sus, şi din raţiile de hrană. Şi nu, nu vreţi asta.

Sună extraordinar. În sfârşit, ne vom putea simţi ca în preistorie. Vizionare plăcu…eh…adică ugha bugha ugha ugha!

 

Adaugă un comentariu