Filmul Monster Hunter intră în producție în septembrie

Cineva s-a gândit să facă și grozăvia asta, iar eu sunt ultimul care află? Dar nu, nu e nicio tragedie.

Japonezii de la Capcom au înregistrat un succes deloc de neglijat cu jocul Monster Hunter: World, dar nici o franciză cinematografică bazată pe universul Monster Hunter nu li s-a părut că ar fi o idee rea, altfel nu-i dădeau undă verde în 2016. A mers cu Resident Evil, nu-i așa? Și dacă a mers cu Resident Evil, de ce să nu îi coopteze în proiect pe cel care le-a regizat și actrița care a interpretat rolul principal în ele – Paul W. S. Anderson și Milla Jovovich? Zis și făcut, mai ales că Anderson îi bâzâia deja.

Acum, nu știu ce să zic. Filmele lui Paul W. S. Anderson (Event Horizon, Alien vs. Predator, Soldier, Resident Evil & Co. etc.) nu prea au avut succes la critici, însă faptul că filmele Resident Evil s-au bucurat de aprecierea fanilor jocurilor, cred că a fost de ajuns pentru a-l angaja. Despre Milla ce ar fi de zis? Mi-a plăcut mult de ea în The Fifth Element, dar nu mai e la prima tinerețe și nu știu cum va repeta acrobațiile din filmele Resident Evil. Bănuiesc însă că asta se poate rezolva ușor cu cascadori și o tonă de CGI.

Bugetul alocat de Constantin Film este de 60 milioane de dolari, iar filmările vor avea loc în zona orașului Cape Town din Africa de Sud, exact locul în care s-a filmat și pentru Resident Evil: the Final Chapter. Pare mult, pare puțin? Cine știe, poate iese ceva. Soldier și Event Horizon mi-au plăcut, au avut idei bune.

Zi-le, Milla!

Adaugă un comentariu