Final Fantasy VII Remake Adoptă Modelul Episodic

Neaşteptat anunţul făcut la PSX 2015, chiar dacă Square Enix a declarat apoi pentru Kotaku că fiecare episod va avea dimensiunea unui joc complet. Totuşi, clasicul Final Fantasy VII îşi datorează o parte din faimă lumii uriaşe şi coerente pe care o puteai explora. Rămâne de văzut cât de mult segmentează formatul episodic continuitatea aventurilor lui Cloud şi cât a mai rămas din povestea originală.

Deocamdată ştim doar că jocul utilizează Unreal Engine, se vrea mai mult decât un remake HD şi vine cu o coloană sonoră de pe care Nobuo Uematsu absentează. Eu zic să nu ne ţinem respiraţia…

3 Comentarii

 • mahri726
  Publicat decembrie 10, 2015 5:28 pm 0Likes

  Oare va aparea si pe PC ?

 • Andreea Pop
  Publicat decembrie 12, 2015 11:07 am 0Likes

  Deja au anuntat ca nu o sa fie un simplu remake HD. Cu ocazia primului teaser au spus ca vor include povestea originala plus ceva scene in plus.

  Iar cu cea mai recenta stire, nu au specificat clar daca modelul e episodic sau multiple parts (trilogie or similar). Clar e ca au spus ca vor face ca fiecare ‘episod’ sa contina content cat un full game si pentru a acorda destul timp fiecarui event si sa nu ajunga la cut.

Adaugă un comentariu