A fost lansat noul Teenage Mutant Ninja Turtles

A fost lansat noul Teenage Mutant Ninja Turtles, pe numele său complet, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Acest lucru este o surpiză ţinând cont de faptul că lansarea a fost anunţată pentru sezonul estival. Jocul de tip „third-person action” este disponibil pentru PC, PS4 şi XONE.

„Activision, Nickelodeon şi Platinum Games au lansat Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, un nou joc de acţiune ce îi pune în rol principal pe Eroii Jumătate-de-carapace ai New York-ului, Leonardo, Raphael, Donatello şi Michelangelo. Creat cu ajutorul atmosferei tipice pentru Platinum Games – rapide, lupte satisfăcătoare şi îndrăzneţe, efecte vizuale energetice – jucătorii sunt aruncaţi împotriva extratereştrilor, a mutanţilor şi a soldaţilor din clanul Foot, într-o confruntare pentru străzile întinse, metrourile, canalele şi zgârie-norii din Big Apple.

A fost lansat noul Teenage Mutant Ninja Turtles

Jocul este un third-person, team-based brawler, ce poate fi savurat alături de încă trei jucători în modul său cooperativ. Împarte justiţia roiurilor uriaşe de inamici, şi rămâi pe poziţie în faţa răufăcătorilor celebri precum Shredder, Generalul Krang, Karai, Bebop, Rocksteady, Armaggon, Wingnut şi Slash. Fiecare ţestoasă are un stil unic de joc ce poate fi personalizat cu diferite elemente Ninjutsu, iteme de luptă şi alte bonusuri, pentru a triumfa în clasamentul mondial, pe diferite nivele de dificultate.

Inspirat din atitutinea curajoasă și veselă a serialului original, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ne oferă o poveste autentică din partea autorului editurii IDW Publishing, Tom Waltz, realizată printr-o grafică 3D, viu colorată, de tip cel-shade.”

 

Adaugă un comentariu