Homeworld: Deserts of Kharak primeşte un nou DLC

Homeworld: Deserts of Kharak primeşte un nou DLC, pe numele său, Fleet Pack. Acesta va fi disponibil prin intermediul Steam şi este cel de-al doilea pachet cu conţinut extra pentru celebrul joc.

Cunoscuţi drept prevestitorii morţii, adepţii Khaaneph sunt un popor misterios, nomad, ce îşi duc existenţa în mijlocul Deşertului de Sud. Cu ajutorul unor transmisii interceptate, aflăm că sunt foarte temuţi chiar de către cel mai tenace inamic al nostru – Gaalsienii. Propriul nostru detaşament de recunoaştere confirmă excelenţa acestora pe câmpul de bătălie. Modificând tehnologia Gaalsien-ilor, aceştia produc o tehnologie dar şi o tactică bazată pe ofensivă şi efecte mortale. De obicei atacă în valuri excesive distrugând operaţiunile de colectare a resurselor sau bombardând inamicul cu o ploaie de rachete.

Acest DLC va adăuga şi o nouă flotă pentru modurile de multiplayer şi skirmish, Kiith Khaaneph, ce va include un operator de transport, un crucişător de asediu şi unul de producţie alături de un baserunner şi un blast drone.

 

Adaugă un comentariu