Hover: Revolt of Gamers – Parkour Fluorescent

Hover: Revolt of Gamers este un proiect Kickstarter ce mi-a atras atenţia din prima clipă, în mare parte datorită graficii vibrante, atât de pe gustul meu. Dezvoltat de Midgar Studio (compus din numai trei indivizi geniali), jocul este un tribut adus unor titluri precum Mirror’s Edge şi Jet Set Radio, în care parkour-ul întâlneşte un oraş extraterestru colorat, deschis şi plin de viaţă. Producătorii ne promit un univers aiurit şi un grad ridicat de interactivitate, plecând de la premisa unei lumi în care jocurile video sunt interzise prin lege, iar gamerii luptă prin intermediul unei mişcări de rezistenţă underground – sau mai bine spus „overground”, căci acţiunea se desfăşoară la înălţime, pe acoperişurile clădirilor futuriste.

Pe lângă senzaţia nebună de libertate totală şi universul original, Hover oferă suport complet pentru Oculus Rift, perspectiva third person putând fi înlocuită oricând cu cea first person. Alte puncte forte sunt controlul intuitiv, scenariile non-lineare şi modul multiplayer dinamic, în timp ce partea tehnică se bucură de prezenţa unor animaţii complexe, cu mişcări sofisticate. De ce merită să vă implicaţi şi voi? Ei bine, la momentul publicării acestei ştiri, jocul avea 56.000$ din cei 38.000$ necesari, cu promisiunea că la pragul de 60k vom putea savura o coloană sonoră compusă de Hideki Naganuma. Mai multă susţinere înseamnă mai multe opţiuni delicioase de joc, adică un Hover: Revolt of Gamers şi mai cool decât ce vedem deja în prezentările alpha. Huh, s-ar putea spune că Hover tocmai a sărit la Nivelul2!

Hover_animation_01
Animaţiile fluide sunt esenţiale într-un astfel de joc.

3 Comentarii

 • negaterium
  Publicat aprilie 30, 2014 12:54 pm 0Likes

  Nice one.

  • Aidan
   Publicat mai 1, 2014 12:28 pm 0Likes

   Well, thanks 🙂

 • Absstract Grreen
  Publicat noiembrie 29, 2014 10:34 pm 0Likes

  as dori doar sa aduc aminte de o serie care mi-a colorat zile bune din copilarie si anume: Tony Hawk Underground Pro Skater. Jocurile alea aveau o dinamica dementiala !!! Imi pare rau ca nu sunt atat de cunoscute… As dori, daca se poate si aveti ascuns pe undeva in arhiva recenzia pe astea doua jocuri 😀

Adaugă un comentariu