IGN A CUMPĂRAT HUMBLE BUNDLE

Iată o știre de vineri care ne-a scăpat până acum – și mai e și extraordinar de surprinzătoare – se pare că Humble Bundle, site-ul nostru preferat de cumpărat jocuri la promoție, sau site-ul ăla care mi-a adus colecția de Steam la 374 de jocuri, din care probabil 350 nu le voi juca niciodată sau site-ul ăla… stai, ce ziceam? Ah, da, Humble Bundle a fost cumpărat de nimeni alții decât cei de la… IGN. O fi de bine? O fi de rău? Om trăi și-om vedea, însă eu unul nu pot zice că sunt foarte încântat de această mișcare. Știu, strugurii, alea, nu despre asta e vorba.

Ei zic că o să fie mai bine și că vor aduce și mai multe surprize. Păi, să fie primit atunci, le așteptăm cu nerăbdare.

Până una alta, sperăm că va continua trendul prin care Humble Bundle au sprijinit și sprijină în continuare jocurile indie. Cu ajutorul bundle-urilor au mărit extrem de mult vizibilitatea asupra jocurilor cu adevărat valoroase, care altfel n-ar fi fost băgate în seamă.

1 Comentariu

  • dante-sama
    Publicat octombrie 16, 2017 1:18 pm 0Likes

    Well, sper doar sa se ridice la nivelul initial macar! Daca reusesc sa pastreze acelasi nivel de bundel-uri si sa directioneze donatiile unde si cui trebuie. Why not?

Adaugă un comentariu