Just Cause 3 primeşte un nou DLC

Avalanche ne anunţă că DLC-ul MECH LAND ASSAULT pentru Just Cause 3 va sosi pe 3 Iunie pentru deţinătorii unui Season Pass, respectiv cu o săptămână întârziere pentru restul populaţiei. Mai mult de atât, BAVARIUM SEA HEIST, ultima parte a DLC-ului AIR, LAND AND SEA va fi disponibil până la finalul verii.

„MECH LAND ASSAULT îl trimite pe Rico Rodriguez în noua insulă Lacrima, casa unui laborator de cercetare abandonat al eDen şi a unei tabere de prizonieri condusă de Black Hand. Apărata de o armată de Mechs, Rico va trebui să pună mâna pe noul Bavarium Power Core pentru a le dezactiva scuturile protectoare şi a-i deturna. Odată în control, Rico va putea folosi puternicele tunuri şi GRIP Gravity Guns pentru a provoca un adevărat haos în rândurile inamicilor.

  • Pilotează două tipuri de Mech şi explorează orice zonă din Medici
  • Dezlănţuie terifianta armă GRIP (Gravitational Remote Influence Projector) pentru a atrage şi a arunca diferite obiecte în inamici
  • Zdrobeşte elicoptere în timp ce sari sau nivelează orice tanc cu ajutorul atacului Force Pulse al GRIP
  • Dovedeşte-ţi talentul şi aptitudinile în cadrul arenelor de provocări Mech, pentru a-ţi putea îmbunătăţii roboţii
  • Când situaţia îţi scapă de sub control, cheamă în ajutor un Rebel Mech aliat
  • Descoperă noua armă energetică, Bavarium Power Core

Just Cause 3 primeşte un nou DLC

Costumul de zbor Bavarium din cadrul DLC-ului Sky Fortress, a schimbat radical modul în care Rico traversează terenul din Medici. De data aceasta dorim să facem acelaşi lucru, însă, asupra relaţiei de interacţiune cu mediul înconjurător. Noii Mechs îi vor permite lui Rico să arunce inamici, vehicule şi obiecte periculoase ca pe mingi de tenis, mărind astfel distracţia alături de motorul fizic disponibil în joc. Fie că jonglezi cu o maşină sau că loveşti un elicopter cu pumnii, îţi este oferită oportunitatea de a face tot ceea ce doreşti din mediile înconjurătoare, în moduri creative şi explozive.” ne transmite Tobias Andersson, producător senior în cadrul Avalanche.

Pregătiţi pentru o nouă rundă de explozii, distrugere şi haos total? Eu da!

Adaugă un comentariu