The Lion’s Song: Episode 1 va fi gratuit

Mipumi Games ne-a anunţat data de lansare pentru viitoarea lor aventură concentrată pe naraţiune. Începând cu ziua de 7 Iulie, veţi putea butona acest titlu în mod gratuit, prin intermediul platformei Steam. Vor mai fi lansate în viitor, încă trei episoade, cărora le puteţi efectua un preorder prin achiziţionarea unui Season Pass în valoare de 9.99 Euro.

În primul episod, jucătorii vor face cunoştinţă cu tânăra şi talentata compozitoare austriacă, Wilma, ce urmează a concerta în spectacolul care ori o va face celebră, ori îi va pune capăt carierei sale. Având probleme cu inspiraţia, aceasta se hotărăşte să se relaxeze în munţii Austriei, unde, fără să vrea, întâlneşte neaşteptatul.

The Lion's Song: Episode 1 va fi gratuit

The Lion’s Song este o serie compusă din episoade individuale, legate între ele printr-o poveste comună, ce poate fi modelată la tot pasul de către jucător. Având loc în Austria începutului de secol XX, fiecare episod va urmări câte un personaj unic, cu câte un talent creativ, individual şi de excepţie. Jocul vă va pune în mijlocul unei lupte pentru creativitate, conexiuni umane şi inspiraţie.

Acesta va fi iniţial lansat pentru PC, pentru ca în viitor să ajungă şi pe platformele Android, respectiv iOS, iar pe lângă posibilitatea unui Season Pass menţionat mai sus, episoadele vor putea fi achiziţionate şi individual, pentru preţul de 3.99 Euro.

 

Adaugă un comentariu