LUAȚI DE CULEGEȚI ELEX

S-a lansat ieri unul din cele mai așteptate jocuri de mine pentru anul ăsta, ELEX. Probabil mulți dintre voi încă se întreabă „huh?” sau „ce-i ăla?” sau „de ce ar trebui să ne pese?”. Păi, odată pentru că are jetpack-uri. A doua, pentru că are săbii și armuri și grenade și puști care trag cu laser și univers post-apocaliptic. Dar a treia și cea mai importantă – pentru că e făcut de Piranha Bytes, oamenii care ne-au adus seria Gothic, care au fost unele dintre cele mai bune și atmosferice RPG-uri făcute vreodată, cu tot cu puzderia de bug-uri. A patra e că e un RPG sci-fi/fantasy inedit.

Am apucat să joc încă de săptămâna trecută câteva ore, în pregătirea pentru review-ul care va veni… când va veni. E un joc destul de lung, care trebuie savurat așa cum se cuvine unui RPG, unde graba ar strica treaba. Nu vă zic dacă e bun sau nu, nu am jucat destul încât să mă lămuresc complet, ce pot să vă zic e că dacă ați jucat Gothic o să vă simțiți ca acasă – mecanicile de quest sunt cam aceleași.

Vă mai dau un hint și vă zic că n-am întâlnit probleme tehnice deosebite nici măcar în versiunea de review, înainte de lansare, ceea ce e bine.

Pentru restul detaliilor, așteptați review-ul.

 

Elex e disponibil pe PC, Xbox One și PS4 și îl găsiți pe Steam pentru 50 EUR.

1 Comentariu

  • DarkBlaze
    Publicat octombrie 18, 2017 2:31 pm 0Likes

    Inca nu stiu daca sa-l cumpar sau nu. Am jucat toata seria Gothic inclusiv Risen 1 si 2( 3 nu m-a mai atras deloc) Greselile ultimelor titluri, nefinisarea, ma fac sa fiu nesigur inclusiv de Elex. Plus ca are niste review-uri nu prea ok. Cel mai bun RPG de anul asta cred ca ramane Divinity Original Sin 2.

Adaugă un comentariu