Luaţi loc! Vă facem profilul de gamer român.

ESL (Electronic Sports League) și Dăescu Borțun Olteanu anunță un amplu studiu ce își propune să realizeze profilul gamer-ului din România. Fie că joci Candy Crush sau Shovel Knight în drum spre birou, fie că faci livestream pe Twitch cu ultimele meciuri din MOBA-ul tău preferat, sau fie că pur şi simplu încerci să termini Dark Souls III cu o singură mână, gamer-ul român este un consumator inteligent de entertainment.

Pentru o cunoaștere mai detaliată a acestui fenomen și pentru a oferi gamerilor din România experiențe cât mai apropiate de gusturilor lor, ESL și Dăescu Borțun Olteanu colaborează pentru identificarea obiceiurilor de consum, a preferințelor celor ce se joacă ocazional, dar și a celor a căror pasiune principală este gamingul.

Cum vom face acest lucru? Foarte simplu. Tot ce aveţi de făcut este să urmaţi acest link, care vă va pune faţă în faţă cu un chestionar ce poate fi completat până la data de 27 Iulie 2016! Cei ce vor răspune, se pot înscrie la concursul organizat de ESL, unde vor avea șansa de a câștiga unul dintre numeroasele premii puse la bătaie, inclusiv mauși, tastaturi, mauspad-uri și căști audio oferite de unele dintre cele mai importante brand-uri de accesorii de gaming prezente în România.

Luaţi loc! Vă facem profilul de gamer român.

Aţi răspuns? Promit că datele rezultate nu vor fi înaintate unei corporaţii extraterestre pentru a fi folosite în ritualuri secrete!

1 Comentariu

  • Mr. W
    Publicat iunie 28, 2016 8:20 pm 0Likes

    Done and submitted.

Adaugă un comentariu