Mission Pack pentru Homefront: The Revolution

Un nou patch este acum disponibil pentru Homefront: The Revolution. Astfel, jocul este adus la versiunea 1.06, alături de un Mission Pack ce conţine două noi misiuni pentru Rezistenţă.

„Suntem entuziasmaţi în a anunţa faptul că primul pachet de misiuni, este disponibil în modul de joc Resistance începând de astăzi!

„Three Birds” şi „Triage” vor fi adăugate pe toate platformele, prin intermediul patch-ului 1.06, alături de alte reparaţii şi îmbunătăţiri ale titlului ca parte a unui continuu „post-launch support”. Precum am promis, aceste misiuni alături de viitoarele pachete, vor fi disponibile în mod gratuit.

Three Birds – KPA foloseşte propriile drone Duster drept arme de teroare împotriva civililor. Trebuie să arătăm oamenilor faptul că Rezistenţa îi poate proteja. Credem că dronele operează la periferia zonei Elmtree. Acestea trebuiesc găsite şi oprite.

Triage – Spitalele Rezistenţei au nevoie urgentă de suplimente medicale. Echipa ta este trimisă pentru a se alătura celor din Eagles, în teritoriul inamicilor, pentru a recupera aceste suplimente. Însă nu vă aşteptaţi ca cei din KPA să se uite la voi şi să vă felicite.”

 

Adaugă un comentariu