NEXT LEVEL Podcast 100: WASD.RO – Battlefield 2042, tastaturi, mauși, monitoare și alți demoni

Pentru a marca evenimentul cumva, am „tras” episodul cu numărul 100 al NEXT LEVEL Podcast în deplasare, în redacția WASD.ro, în compania lui Octavian Fulger, fondatorul cunoscutei publicații online dedicate hardware-ului de gaming și nu numai.

Vorbim, printre beri, (și) despre următorul joc din seria Battlefield, căruia reușesc să-i stâlcesc prenumele (care 2142, bre?), dar mai ales despre periferice de gaming, o zonă care, pentru Octavian, nu mai are cine știe ce secrete. Care sunt cei mai buni șoricei de gaming? Dar tastaturi și monitoare dedicate aceleiași îndeletniciri? Dar căști? Și de ce.

Ca o paranteză, plănuisem să discutăm și despre Windows 11, însă update-ul pentru Windows 10 ni s-a părut atât de interesant, încât l-am uitat la intrare. Ne-am amintit de el când am început a doua ladă cu bere, pe la ora 3 noaptea. Cică poți rula aplicații Android cu el, prin intermediul unei alte aplicații. Ce mișto, frate!

Un episod deosebit, în care s-a consumat, probabil, prea multă bere. Hai noroc!

De asemenea, vă reamintim că în ultimul an am lansat 3 reviste. Toate trei au fost tipărite în ediție limitată și dedicate exclusiv donatorilor de pe Patreon. Două dintre ele pot fi citite în mod gratuit pe site, alături de toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată! Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, presupunând că nu o faceți deja, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL și nu numai (măcar cât să dăinuiască colțul ăsta al internetului), puteți face donații aici.

Adaugă un comentariu