NEXT LEVEL Podcast 16: Sandu Ciorbă

Am putea lansa 1000 de episoade de podcast care să acopere întregul spectru de subiecte referitoare la gaming, dar tot nu am reuși să avem impactul și relevanța culturală a lui Sandu Ciorbă. Aceasta este premisa de la care pornește cea dea șaisprezecea parte din seria NEXT LEVEL și am ajuns să ne mândrim cu moderația succesului de care avem parte.

Printre subiectele pe care le abordăm se numără DOOM, relansarea Quake 2 într-o variantă actualizată pentru 2019, clasicul Prince of Persia, importanța manualelor și documentelor suplimentare oferite în pachet alături de jocurile în format fizic, inteligența artificială a boților, eterna dezbatere Unreal Tournament vs Quake, filmul John Wick, presupusa impotență a lui Sylvester Stallone, Schwartzenegger vs Van Damme vs Stallone, filmele cu Steven Seagal și GPS-ul cu vocea lui Snoop Dogg. Evident, nimic din cele descrise nu se poate compara cu măreția și valoarea lui Sandu Ciorbă.

Avem și o dezbatere ceva mai lungă despre piețele gri unde se vând jocuri, exemplificate cel mai bine de G2A și Kinguin. Într-o lume unde producătorii și distribuitorii vor să ne facă să cumpărăm același joc pe multiple platforme, cu mici modificări și cu DLC-uri de o calitate îndoielnică, posibilitatea de a achiziționa mai ieftin sau de a face schimburi este mai mult decât binevenită. Însă nimic din ceea ce am concluzionat pe parcursul acestei analize nu se ridică la nivelul imaginilor cu Sandu Ciorbă pe care le găsiți pe la 1:01:50.

Postarea de pe Facebook prin care am anunțat lansarea episodului și care a ajuns să strângă mai multe like-uri decât ultimele 10 podcasturi ale noastre combinate.

Și după ce scrutăm piața pentru a identifica ofertele cele mai bune pentru Nintendo Labo, ajungem să discutăm și despre lansările pe care le așteptăm cu nerăbdare de la diversele conferințe care bat la ușă. Cu siguranță lista noastră nu este exhaustivă și mai avem multe de adăugat pre și post factum, dar din păcate nu toți putem fi Sandu Ciorbă.

Episodul 16 este editat în totalitate de către noul nostru coleg Mihnea și, așa cum puteți vedea, aduce multe îmbunătățiri stilistice. Avem grafică de introducere care ne face să arătăm mai bine decât în realitate (doar suntem pe internet, nu?) și clipuri cu Sandu Ciorbă care să ne ridice exponențial valoarea.

Vizionare plăcută!

Imaginea de copertă este proprietatea intelectuală a lui Sandu Ciorbă și Viper Productions SRL.

Adaugă un comentariu