NEXT LEVEL Podcast 3: Chestii, trestii

De cele mai multe ori, ultima parte dintr-o trilogie este un capitol aparte care aduce elemente inedite fiecărei serii. Vechile personaje își fac apariția pentru a rezolva problemele din intrigă, nume noi își fac apariția pentru a schimba dinamica interacțiunilor și confruntările ating un nou apogeu.

Din fericire, noi nu încercăm să facem o trilogie, iar cel de-al treilea episod al podcastului NEXT LEVEL este doar o continuare dintr-o serie care vrea să bată recordul deținut de „Tânăr și Neliniștit”. Personajele sunt aceleași aproape aceleași pe care le-ați văzut în clipul anterior, cu două mici excepții notabile: Aidan nu a putut participa, iar KiMO a reusit sa intre ceva mai târziu decât se poate observa în proba video.

În ciuda acestora, trebuie menționat faptul că am urmat sfaturile primite și ne-am organizat ceva mai bine subiectele puse în discuție. Am pornit de la ultimele aventuri pe care le-am avut în lumea gamingului (Adrian împărtășește experiențele pe care le-a avut în 4K alături de noul său Xbox One X, Vlad își etalează abilitatea de a se juca Legend of Zelda: Breath of the Wild în oglindă, iar Marco își prezintă afinitățile relativ retro pentru Rainbow Six: Vegas), am discutat despre amintirile legate de Half Life (în contextul noului documentar Noclip, intitulat „Unforseen Consequences„), am dezbătut cât de benevol sau malefic ar putea fi Beyond Good and Evil 2 și am avansat către sugestiile pe care le-am primit din partea a voastră, cei care ne mențineți activi și relevanți în domeniu.

LA MULȚI ANI!

2 Comentarii

 • SaintSmoke
  Publicat ianuarie 8, 2019 3:06 pm 0Likes

  La urmatorul podcast o sa vorbiti si despre Kenshi?
  Am bagat ceva ore in el si sincer e chiar fain.

  Comunitatea de modding e mare.
  Jocul a fost dezvoltat de o singura persoana o lunga vreme si acum in sfarsit s-a format o echipa, Lo-Fi Games.

 • Mitza
  Publicat ianuarie 20, 2019 4:44 pm 0Likes

  Episodul 4?

Adaugă un comentariu