Nintendo neagă oprirea producţiei de console Wii U

Pentru cei ce încă sunt devastaţi de această posibilitate, ţin să anunţ că vă puteţi relaxa în continuare, la o terasă cu prietenii, pe o vreme ploioasă. După ce ieri am fost puși faţă în faţă cu acest raport al Nikkei.com în care ni se comunica posibila stopare a liniei de producţie pentru celebra Wii U a celor de la Nintendo, în anticiparea lansării noii console NX, astăzi putem lăsa grijile la o parte.

ITMedia.com ne oferă comunicatul salvator prin care ni se transmite că raportul publicat de Nikkei.com nu a fost din interiorul companiei iar Nintendo dorește să asigure publicul că producţia Wii U va continua și în următorii ani fiscali.

Într-adevăr, Wii U, din punct de vedere al vânzărilor o duce mult mai prost decat predecesorul său. Însă, ţinând cont de faptul că noua lor consolă, NX, încă se află la stadiul de top-secret, stoparea producţiei ar fi fost un risc mult prea mare pentru celebra corporaţie. Dacă, dupa lansare, NX ar avea opţiunea de „backwards compatibility”, cel mai probabil consolele precedente acesteia vor fi reduse la exponate pentru muzee sau pentru rafturile celor ce fac retro reviews pe Youtube.

Până atunci însă, ne putem juca liniștiţi, NX-ul nefiind un potenţial pericol pentru fratele mai mic al generaţiei actuale de console-gaming.

Adaugă un comentariu