NIVELUL2 prezintă: WORLD OF TANKS EECC 2016 TOURNAMENT!

There you have it! NIVELUL2 va merge cu propriul stand la ediția din acest an a East European Comic Con, iar cel mai important eveniment pe care singura publicație de gaming din România îl va organiza acolo va fi turneul World of Tanks EECC 2016 Tournament, în data de 28.05.2016!

Cele mai bune echipe de tanchiști din țară sunt invitate să își dispute supremația într-un cadru inedit! Bătăliile se vor desfășura în sistem „5v5” și vor fi arbitrate la centru de către un reprezentant ESL România. Cu streaming și tot tacâmul, ca să vadă cât mai multă lume măcelul.

Turneul, organizat de NIVELUL2 în colaborare cu ESL România și Lenovo, are sprijinul Wargaming.net și este deschis tuturor tanchiștilor din România. Prin urmare, cele mai bine clasate echipe, în număr de trei, vor pleca de acolo nu numai cu un palmares mai bogat, ci și cu premii.

Pentru că premiile marca World of Tanks oferite de Wargaming.net (coduri, tricouri, șepci etc.) încă așteaptă confirmarea, le vom face cunoscute în zilele următoare, dar vă putem da deja detalii despre cele oferite de Lenovo, care vor completa pachetele premianților: tastaturi Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard, mauși Lenovo Y Gaming Precision Mouse, căști Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset, ghiozdane Lenovo Gaming Active Backpack, mousepad-uri Lenovo Y Gaming MousePad Mat și alte accesorii ce nu au voie să lipsească din arsenalul unui gamer serios.

Dacă aveți ce trebuie pentru a participa la turneul nostru, nu mai stați pe gânduri.

Tanchiști, regulamentul și formularul de înscriere în turneul WOT EECC 2016 se găsesc AICI!

P.S. Programul complet al evenimentelor de la standul NIVELUL2 din cadrul EECC 2016, ce va avea loc la Romexpo, în București, în perioada 27 – 29 mai 2016, va fi dat publicității în curând.

5 Comentarii

 • mahri726
  Publicat mai 15, 2016 6:27 pm 0Likes

  Se pare ca siteul nivelul2.ro devine din ce in ce mai apropiat de cum era vechiul site Level. Incet incet, toate elementele mai interesante incep sa dispara, in favoarea timpului alocat revistei. Ultima disparitie – articolele Actiune, prin care puteai vedea toate evenimentele online din saptamana respectiva legate de gaming, de la anunturi de titluri noi, la glumele lui Pewdewpie .

  Am o propunere: avand in vedere ca echipa Nivelul 2 vine la Comic Con, ce ar fi daca redactorii ar vorbi cu cativa cosplayeri sa prezinte stiri video pe site ? Ar fi destul de fun, si unic in acelasi timp- vor putea sa umple golul lasat de disparitia Actiunii.

  • KiMO
   Publicat mai 17, 2016 2:53 pm 0Likes

   Ca si in cazul level, eforturile noastre sunt concentrate acum pe revista, insa urmarim ca cele doua sa se completeze intr-un mod armonios. In timp, va deveni mai mult decat este acum. Este si normal sa se mute o parte din materiale la revista, cu tot cu redactori. Dar ca sa mergem cu aceeasi calitate mai departe, vrem sa si punem ceva pe masa.

   Actiune se intoarce, a luat o pauza doar.

   Echipa N2 merge la comic con cu o gramada de evenimente. Nu avem inca o echipa video si nic sculele eferente, iar daca am avea, ce te face sa crezi ca acei cosplayeri sunt si buni prezentatori de stiri?

 • ComyGaming
  Publicat mai 16, 2016 2:06 pm 0Likes

  Good on ya!

  Pot să vin și eu cu tancul meu de Tier V? 🙂

  P.S. – felicitări pentru schimbarea de look a site-ului, arată foarte bine.
  O să veniți și cu no. 4 la ECC?

  • KiMO
   Publicat mai 17, 2016 10:14 am 0Likes

   Vom veni cu toate numerele, de la 1 la 5.

 • Yndy
  Publicat mai 28, 2016 9:46 pm 0Likes

  Multumim pentru concurs. Unde gasim inregistrarea pe twitch?

Adaugă un comentariu