Noi delicii pentru Starcraft II Nova Covert Ops

Noi delicii pentru Starcraft II Nova Covert Ops oferite de website-ul oficial printr-un nou trailer şi nu numai. În urma succesului comunităţii în a rezolva ARG-ul (Alternate Reality Game) al celor de la Blizzard, jucătorii vor primii un nou portret ce va putea fi utilizat începând cu data de 29 Martie.

Nova Covert Ops este o campanie single-player pentru bine cunoscutul StarCraft II, ce va fi lansată în data de 30 Martie. Pentru a sărbători acest lucru, Blizzard a creat un mic „joculeţ” (ARG), constând în diferite puzzle-uri, de la coduri ce trebuiesc descifrate şi până la ghicitori ce trebuiesc răspunse prin apel telefonic. Cum aşa ceva nu se întâmplă prea des, întreaga comunitate a sărit ca din gaură de şarpe, şi-au pus căciulile cu beculeţ şi au descifrat totul în aproximativ 48 ore. Foarte tare! Cei de la Blizzard au fost foarte mândri, după cum au arătat în acest tweet şi astfel fanii şi-au primit răsplata bine meritată de mai sus.

Noi delicii pentru Starcraft II Nova Covert Ops

Pentru o listă completă a ghicitorilor, în ordinea apariţiei, puteţi urma acest link iar dacă doriţi să fiţi la curent cu ultimele răsplate promise pentru efectuarea unui pre-purchase, puteţi urma acest link.

StarCraft Nova Covert Ops va fi disponibil pentru PC la un preţ de 14.99 EURO (pre-purchase).

 

2 Comentarii

 • Ziskele
  Publicat martie 27, 2016 9:14 am 0Likes

  De acum 15 ani, de cand cu SC Ghost, cred ca ii tot mananca.

  • Taar
   Publicat martie 27, 2016 10:13 am 0Likes

   Mie-mi spui. Ma jur ca e este cea mai proasta decizie pe care au luat-o ca si companie, cand au anulat Ghost-ul. Rar mi-a parut asa rau de un joc.

Adaugă un comentariu