NR. 4 al revistei NIVELUL2, disponibil de săptămâna următoare

Știm că o țară întreagă a vrut-o mai devreme, însă abia de săptămâna următoare vă veți putea cufunda în poveștile noastre cu și despre gaming-ul nostru cel de toate zilele. NR. 4 al revistei NIVELUL2, singura publicație de gaming de pe la noi, va veni cu o serie de noutăți editoriale ce vă vor îmbogăți cultura generală, dar pe care vi le vom dezvălui în câteva zile. Până atunci, vă las în compania variantei finale a coperții, așa cum a ieșit de pe poarta tipografiei. Dark Souls III!

copertaNr4m

În curând, vă vom face cunoscute și pe site, într-un mod cât mai evident cu putință, locațiile online și fixe în care puteți achiziționa revista NIVELUL2, dacă nu cumva v-au luat-o alții înainte. Printre altele, de acum înainte și în rețeaua inmedio, pentru cei fără de card și căutătorii de comori. Lista tuturor locațiilor din care puteți achiziționa revista, aici.

9 Comentarii

 • GVG
  Publicat mai 14, 2016 11:48 am 0Likes

  deci si nr 5 care ar trebui sa vina pe 25 mai va intarzia, nu?

  • KiMO
   Publicat mai 17, 2016 10:33 am 0Likes

   Nr. 5 ar trebui sa fie la comic con.

 • TaikoKaira
  Publicat mai 14, 2016 3:38 pm 0Likes

  Nr. 4 va aparea la Inmedio pana vinerea urmatoare (20.05.2016)?

  • KiMO
   Publicat mai 17, 2016 10:33 am 0Likes

   O anumita cantitate va ajunge si in magazinele inmedio.

 • aedulf
  Publicat mai 17, 2016 7:55 am 0Likes

  pana la urma care este data la care apare nr 4?nu va mai jucati cusufietul nostru…..

  • KiMO
   Publicat mai 17, 2016 10:34 am 0Likes

   totul e o joaca 🙂

 • Bufaritza
  Publicat mai 19, 2016 10:14 am 0Likes

  Salut,

  Adica numarul 5 sa fie gata si printat in 8 zile de acum pentru comic con? Scuza-ma, dar eu nu o sa cred asta niciodata, in ideea in care nu avem inca revista numarul 4 scoasa( mai sunt 2 zile lucratoare si inca 2 de weekend, so time is running out). Nu de alta, dar orice anunt al vostru legat de data de publicare a revistei a cam fost invalid. La cum merg treburile ar trebui sa fiu fericit daca o sa am numarul 5 undeva la sfarsitul lunii iunie.
  Sunt foarte dezamagit de cum merge treaba cu noua revista. Un coleg chiar mi-a si spus ca in afara de placerea de a citii articolele, restul chiar nu isi are sens, in ideea in care revista intarzie asa mult, iar jocurile la care se face review au chiar si cateva luni de zile de cand au aparut. Adica, degeaba apare mare pe coperta Dark Souls 3 mega review, cand el a fost released pe 11 APRILIE!!!! Nu zice nimeni sa existe un review in ziua 1, dar daca revista nr 4 ar fi aparut LA TIMP!!!!, nimeni nu ar fi carcotit ca o revista (care nu poate sa tina pas cu internetul, e logic) are un review la un AAA title mult asteptat la ~2 saptamani de la lansare. Fara sa carcotesc, dar am platit un abonament pentru o revista cu aparitie lunara, nu o revista care apare cand poate. Ca sa nu mai zic ca la cum se misca curieratul, ar trebui sa fiu fericit daca imi primesc revista nr 4 in luna mai!!!!

  • KiMO
   Publicat mai 19, 2016 12:23 pm 0Likes

   „Nr. 5 ar trebui sa fie la comic con.” Nu am zis ca va fi. Si da, NIVELUL2 este o experienta, nu un produs de maxima actualitate. Are dreptate amicul tau. Ai platit pentru 6 editii si vei primi 6 reviste.

   Nr. 4 va ma intarzia putin chiar, si nu din vina noastra.

   Zici ca de acum inainte sa nu mai furnizam o data de lansare? Poate ca asa ar trebui sa facem, daca te deranjeaza faptul ca in tara asta mai nimeni nu e in stare sa livreze ceva ca lumea si la momentul promis – si nu ma refer neaparat la noi, ci la intregul lant de care depinde data aparitiei fiecarei editii. Da, revista a venit. Dar s-a si intors inapoi de unde a venit, pentru ca nu ne-a placut ce au livrat. Da, mai dureaza cateva zile. Acum, nu stiu, daca ai fi vrut un produs de proasta calitate, o lansam asa…

   Ne-am obisnuit ca produsele indie romanesti sa fie sprijinite mai mult cu critici decat cu sfaturi. Daca ne poti ajuta cu ceva, primim cu placere.

 • Bufaritza
  Publicat mai 19, 2016 3:35 pm 0Likes

  Aparent nu pot sa dau un reply la reply. V-am ajutat deja. M-am abonat si ati primit bani ca sa fiti sprijiniti in acest proces de a scoate revista. Calitatea revistei nu este sub nici o forma pusa la indoiala aici. Eu totusi nu inteleg cum toate celelalte ziare, reviste,publicatii etc etc sunt in stare sa scoata un numar lunar, bilunar, saptamanal chiar!! ( mama si revistele ei…) iar voi nu puteti. Si aici nu mai este vorba de bani. Ok, poate e vorba de bani, poate nu. „Da, revista a venit. Dar s-a si intors inapoi de unde a venit, pentru ca nu ne-a placut ce au livrat.” Din asta eu inteleg ca au fost probleme la printare, ceea ce inseamna ca produsul final era de cacao ( culoare, calitatea hartiei, etc). Again, incercati sa intelegeti ca pentru your average reader, il doare fix undeva de ce intarzie. Ai platit un serviciu si il doresti. E ca si cum te duci la un Restaurant Fusion pentru o experienta gastronomica unica, iar mancarea iti intarzie 1 ora. In ideea in care tu ai facut rezervare si ai platit dinainte. Poate era constipat bucatarul, poate unele ingrediente trebuie sa fie atat de fresh incat masina le aducea fix atunci, dar a facut un accident pe sosea. Tragic pentru cei implicati, dar pentru cei din afara, egal cu zero. Eu am crescut cu revista asta de cand eram mic, si acum am aproape TOATE cd-urile si dvd-urile. Din pacate revistele vechi le-am aruncat ca urla mama la mine ca vin molii termite sau mai stiu eu ce si ca am umplut juma de dulap cu ele. ( am pastrat cateva numere semnate de voi). Asa cum in fiecare zi mananc, ma duc la munca etc, asa ar trebui sa am si revista in fiecare luna, un fel de randuiala normala a lucrurilor. Mie chiar imi pare sincer rau ca revista nu poate sa apara odata pe luna si daca v-as putea sprijini cumva in afara de bani as face-o, dar nu cred ca am cum altfel. Cel mai probabil o sa cumpar in continuare revista si dupa aceste 6 editii, dar cu timpul chiar mi-as dori ca revista sa intre intr-un normal ( voi chiar mai mult probabil).

Adaugă un comentariu