Nu-ţi mai ucide coechipierii în Rainbow Six Siege

Decât dacă îţi doreşti o pedeapsă. Blogul oficial al Ubisoft ne informează despre câteva aspecte radicale ce vor fi introduse prin intermediul viitorului patch 3.4. Ni se oferă o listă a pedepselor ce pot duce chiar şi în situaţia unui perma-ban. Mai jos aveţi un mic rezumat al celor mai importante puncte:

„Dacă un jucător îşi ucide coechipierii în mod repetat, acesta va fi eliminat din cadrul meciului. După multiple ofense, un perma-ban poate fi atribuit persoanei în cauză.

Prima ofensă
 • Casual – Eliminarea din cadrul meciului
 • Ranked – Eliminare timp de 15 minute, plus 30 de minute de penalizare în valoare de 50% pentru Renown
A doua ofensă – Eliminarea posibilităţii de a participa într-un meci, timp de 15 minute
A treia ofensă – Eliminarea posibilităţii de a participa într-un meci, timp de 2 ore
A patra ofensă – Eliminarea posibilităţii de a participa într-un meci, timp de 24 de ore
A cincea ofensă – Eliminarea posibilităţii de a participa într-un meci, timp de 7 zile

Durata pedepsei va fi decisă la discreţie, de către Ubisoft, pentru fiecare caz în parte. După multiple ofense, pedeapsa poate cumula într-un perma-ban. Acţiunile disciplinare pot diferi faţă de cele enumerate mai sus, ţinându-se cont de gravitatea comportamentului în cauză, şi din nou, vor fi decise la discreţie, de către Ubisoft, pentru fiecare caz în parte.”

2 Comentarii

 • Andrei
  Publicat iulie 13, 2016 2:55 pm 0Likes

  Aha, deci daca unul e mai bizon si joaca prost de tot, dand mai mult autogol, nu are dreptul sa se mai bucure pentru o perioada lunga sau nelimitata de produsul pe care a dat bani. Logic, e mai simplu decat sa-l arunci in meciuri impreuna cu altii care fac boroboate dintr-astea la activ, ca nu mai e nevoie de nush ce modificare pe profil si programare inteligenta.

 • Andrei
  Publicat iulie 13, 2016 2:58 pm 0Likes

  * cu mentiunea ca ar merita sa pui un habarnist sa joace pe contul tau, sa iei ban si sa-i dai in judecata ca nu te lasa sa te joci desi nu ai trisat.

  Ca sa-i satisfaca pe cei care joaca bine, trebuie sa puna osul la treaba cu un patch care sa te arunce, in functie de ofense, in zona celor care o comit, o perioada mai scurta sau babana, nu sa le refuze drepturile celorlalti. Imbecili.

Adaugă un comentariu