O mulţime de detalii despre Battlefield 1

Pregătiţi-vă pentru o serie de noutăţi datorită procesului de data-mining la care versiunea closed-alpha a Battlefield 1 a fost supusă. Toate informaţiile şi detaliile de care aveţi nevoie pot fi găsite fix aici, ele fiind puse la dispoziţia publicului de către un user pe nume Lobix, alături de un mesaj dedicat celor de la DICE şi EA Games, „EA & DICE, I’m sorry <3.”

Campania single player va avea parte de 7 episoade, inclusiv un prolog, respectiv un epilog, iar acestea vor fi împărţite la rândul lor în 20 de capitole. Dog-tag-uri speciale vor fi oferite celor ce completează misiunile „The Road to Battlefield 1” din cadrul Battlefield 4 şi Hardline, celor care deţin un joc Battlefield, sau participat la un eveniment fie el online sau în realitate, respectiv celor ce au participat sau vor participa în cadrul sesiunilor alpha sau beta.

Peste 30 de arme vor fi disponibile, de la pistoale, la arme pentru cavalerie şi „behemont weapons”. Când vine vorba de accesorii, vom avea acces la mine, grenade, pachete medicale, cutii cu muniţie, măşti de gaze, pistoale de semnalizare şi multe altele. Sunt disponibile şi câteva hărţi, arme melee, moduri de joc, sunete exclusive din timpul gameplay-ului, însă vă las pe voi să le descoperiţi singuri. Deja am oferit prea multe spoilere.

Adaugă un comentariu