O hartă nouă pentru Unreal Tournament

Epic Games ne oferă un trailer alături de o galerie de poze ale hărţii Underland, din cadrul remake-ului pentru unul dintre cele mai celebre arena shootere, Unreal Tournament. Acesta este momentan disponibil în mod gratuit sub formă „pre-alpha build”.

Clipul ne prezintă noul mediu de joc printr-un puternic contrast între acţiunea violentă, plină de sânge şi măruntaie de pe ecran, şi muzica de fundal, normal potrivită evenimentelor vesele precum nunţile, Suita pentru Orchestra nr.3, în Re major, a lui Bach.

O hartă nouă pentru Unreal Tournament

„Astăzi am lansat un nivel complet tip Deathmatch, numit Underland, odată cu noul update destinat lui Unreal Tournament. Acesta este conceput pentru 6-8 jucători ce vor lupta în interiorul unui avanpost ascuns, declarat pierdut timp de 1000 de ani, care păzeşte intrarea în masivele caverne Underland.

Am cerut ajutorul comunităţii pentru a redenumi nivelul prototip „Tuba”, şi dorim să îi mulţumim membrului Archer6621 pentru propunerea numelui Underland. Îi vom trimite un pachet Unreal Tournament Swag Bag, plin cu bunătăţi Epice, pentru sugestia sa.”

Mai multe informaţii vă sunt puse la dispoziţie prin acest link, iar pentru detaliile complete ale ultimului update, puteţi intra fix aici. Mai mult de atât, aveţi galeria de poze fix aici (atenţie pentru cei ce doresc să le descarce – fiecare screenshot are în jur de 50 MB). Cine vrea să facă un server de UT 2004?

 

1 Comentariu

  • alex
    Publicat mai 26, 2016 1:48 pm 0Likes

    primul UT il am si acum instalat, n-a fost nici un moment in care sa nu il fi avut. nu stiu ce sa spun despre remake, dar o noua harta suna foarte bine 🙂
    p.s. doar mie mi-a placut ut3 mai mult decat 2004?

Adaugă un comentariu