Overwatch Beta a avut parte de peste 9.7 milioane de jucători

Cei de la Blizzard anunţă faptul că peste 9.7 milioane de jucători au testat celebrul Overwatch în cadrul evenimentului de Open Beta pentru PC, PS4 şi XONE. Până la finalul zilei de 10 Mai, jucătorii şi-au unit forţele timp de peste 81 de milioane de ore în cadrul a peste 37 de milioane de meciuri pline de acţiune, lucru în echipă şi distracţie.

Mike Morhaime, directorul executiv şi co-fondatorul Blizzard ne transmite că „Suntem încântaţi despre faptul că un număr atât de incredibil de jucători din întreaga lume, au avut ocazia de a încerca Overwatch prin intermediul acestui open beta. Misiunea noastră a fost de a ne asigura că, indiferent de platforma pe care o preferi, Overwatch să poată fi experimentat de cât mai multe persoane, înaintea lansării. Răspunsul a fost copleşitor iar noi sperăm că întreaga comunitate s-a distrat de minune.”

Voi aţi participat? Ce părere aveţi despre noul IP al companiei?

 

6 Comentarii

 • Leo
  Publicat mai 13, 2016 8:48 am 0Likes

  Și a fost super! Dar tot mi se pare scump! Chiar și pe G2A… Cel puțin pentru mine.

 • NiRaSt
  Publicat mai 13, 2016 4:25 pm 0Likes

  in mod surprinzator a rulat si pe laptopul meu cu intel celeron si 4 gb de ram vai de mama lor la 700 mhz, cu placa video integrata; arata ca doom din ’90, dar se misca excelent.

 • Bogdan-Stefan
  Publicat mai 13, 2016 6:29 pm 0Likes

  E un joc absolut superb, toata lumea il compara cu alte shootere precum Team Fortress, dar eu sunt sigur cand spun ca acesta e mult mai divers, mai multi eroi fiecare cu abilitati unice. Jocul nu mi se pare scump daca ar fi sa ma raportez la piata de gaming in general. Bineinteles, in Romania este scump, dar pentru multe alte tari unde salariul minim pe luna sare de cateva sute bune de euro, e chiar foarte bun. Si in plus, pentru cei care se plang de pret: preferati sa dati in jur de 70 de euro pe CoD sau Battlefield sau alt joc cu o vechime impunatoare care isi permite sa te taxeze de te-ndoaie si iti ofera un campaign scurt si fad si un multiplayer over-used? Eu o sa mi=l cumpar, chiar daca nu am bani, in cel mai apropiat viitor trebuie sa il am. Blizzard stie ce face, intotdeauna.

  • Cosmin
   Publicat mai 13, 2016 8:01 pm 0Likes

   In primul rand, probabil nu ai jucat niciodata TF2, sau ma rog ai jucat fiecare clasa un meci doua si ai zis gata domne m-am plictisit.

   In TF2 poti sa iti customizezi clasa in foarte multe feluri, cu arme unice si intr-un sens abilitati destul de variate.

   De exemplu Soldatul poate sa devina un parasutist care loveste oameni in cap cu spada, sau un parasutist care trage zeci de rachete pe minut.

   Inginerul poate or sa fie complet in aparare cu itemele lui de baza, ori sa foloseasca Bratul de Robot si sa puna mini mitraliere pe jos, care schimba felul in care il joci foarte mult.

   Astea sunt decat 2 exemple, dar poti juca fiecare clasa in foarte multe feluri. Spre deosebire de eroii din Overwatch. Ce poti face cu Tracer in afara sa ataci? Si sa fie si eficient? Or fi doar 9 clase in TF2 dar poti sa customizezi fiecare clasa cu mult peste cele din Overwatch, pana cand devine ceva complet diferit. Vezi Demoknight.

   In legatura cu pretul totusi e 60 de Euro, un Call of Duty cand apare e 67 de Euro. Si unu la mana, ala are campanie asta nu are campanie. Iar doi la mana nu stiu sub ce piatra ai trait pana acum dar Call of Duty a inceput sa se reinventeze in legatura cu multiplayerul. Vezi Advanced Warfare.

   Nu ca conteaza, dar sa nu exageram si sa zicem ia uite nene ce fenomenal e Overwatch mult mai bun ca restul si plin de lucruri bune si fara rele. E un joc bun, e foarte lustruit tipic Blizzard dar nu as spune ca e ceva incredibil. Sau care sa merita 60 de euro, nu vad sa aiba chiar atat de multa replayabilitate. Plus ca nici nu stim cum o sa fie Overwatch, daca va trebui sa platesti extra per erou nou? Daca o sa fie ca si COD, si pe fiecare an trebuie sa scoti bani?

 • Titanblitz
  Publicat mai 13, 2016 7:08 pm 0Likes

  Sau iti cumperi The Witcher 3 la 70 lei si te tine 200 de ore.Trilogia Mass Effect 60 lei – alte 150 de ore….

 • Cosmin
  Publicat mai 13, 2016 8:03 pm 0Likes

  Ciudat ca au fost 9.7 milioane jucatori in beta, dar in medie in 5 zile incluzand Vineri, Sambata si Duminica s-au jucat decat 81 de milioane de ore. Plus ca nu inteleg cum adica 37 milioane de meciuri, nu dureaza un meci de Overwatch c-am 5-10 minute?

Adaugă un comentariu