Pauză pentru Kickstarter-ul lui John Romero

Pagina oficială a proiectului ne transmite anularea momentană a acestuia. John Romero alături de Adrian Carmack explică necesitatea acestei pauze datorită dorinţei acestora de a produce un demo jucabil pentru BLACKROOM, bazat pe feedback-ul iniţial din partea fanilor.

„Voi l-aţi vrut şi îl veţi primi: un gameplay demo pentru BLACKROOM.

Echipa lucrează la un demo ce evidenţiază tipul de gameplay, aspectul şi caracteristicile inovative care fac din BLACKROOM un joc cu adevărat unicat – lucrurile pe care am aşteptat ani de zile să le încorporăm într-un FPS şi care ne entuziasmează peste măsură.

Pauză pentru Kickstarter-ul lui John Romero

Pentru completarea acestui demo va trebui să punem actualul proiect de finanţare prin fani, în pauză. Mai uşor spus, completarea acestuia ar dura cu mult peste limita pe care o mai are Kickstarter-ul. Vom lansa astfel, o nouă campanie de îndată ce demo-ul va fi complet. Credem că aceasta este cea mai bună decizie. Ştim că şi voi gândiţi la fel. Mulţumim pentru feedback-ul oferit şi suntem conştienţi că acest demo ar fi trebuit făcut disponibil odată cu anunţarea oficială a proiectului.

Către toţi donatorii: suportul vostru a fost incredibil şi valoros. Îi vom onora, desigur, pe aceştia în viitoarea campanie (şi cu ceva în plus pe cei care ne vor sprijinii în continuare şi pe viitor).

Pauză pentru Kickstarter-ul lui John Romero

Cât timp lucrăm la acest demo, vă invităm să păstraţi legătura cu noi prin nightworkgames.com şi @nightworkgames. Înscrieţi-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă sau contactaţi-ne oricând prin email la adresa info@nightworkgames.com”.

 

1 Comentariu

  • Ciontu Nicu Dan
    Publicat aprilie 30, 2016 3:08 pm 0Likes

    Omu se pricepea la lvl design … sa speram ca si Carmak poate sustine un mic story line si un aport la capitolul gameplay …

Adaugă un comentariu