Posibil gameplay din Mass Effect Andromeda (SPOILERS)

Posibil gameplay din Mass Effect Andromeda – cel puţin dacă jocul ar arăta şi astăzi la fel. Un detectiv ne informează prin acest thread, de existenţa unui minut de gameplay din Mass Effect Andromeda, filmuleţ ce poate fi vizualizat aici.

După cum puteţi vedea, poate cel mai important aspect este jetpack-ul alături de frumoasele sale efecte de luminozitate. Userul shinobi602, unul dintre cei mai cunoscuţi detectivi atunci când vine vorba de scurgeri de informaţie din industrie, ne informează că acele secvenţe ar data din anul 2014, astăzi existând o posibilitate majoră de a fi schimbate din punct de vedere mecanic sau chiar grafic.

Posibil gameplay din Mass Effect Andromeda

Toate acestea după ce săptămâna trecută, cu ajutorul celor de la reddit.com şi NeoGaf.com (link aici şi aici), am aflat despre anumite sondaje de marketing trimise către un public select, în care se regăsesc detalii cu privire la joc precum o lume de explorat aproape fără margini sau faptul că punctul central s-ar învârti în jurul oamenilor ce au început a coloniza galaxia Andromeda (contrast direct cu restul trilogiei în care toate speciile lucrau împreună). Totul în timp ce o specie indigenă va face orice le stă în putere pentru a ne opri. Până la urmă, noi suntem extratereştrii în acest caz.

Nu uitaţi, multe dintre aceste informaţii încă sunt speculaţii, nimic oficial nu a fost comunicat iar toate acestea pot fi schimbate de-alungul timpului, nefiind vorba de idei sau concepte finale. Voi ce părere aveţi?

 

4 Comentarii

 • Ciontu Nicu Dan
  Publicat aprilie 3, 2016 3:54 pm 0Likes

  Parca a fost 1 aprilie ?!?!?

  • Taar
   Publicat aprilie 3, 2016 5:21 pm 0Likes

   Nu este pacaleala. Faptul ca a fost 1 Aprilie este o coincindenta. Au mai fost si anul trecut sondaje facute pe ascuns, cel prezentat in articol alaturi de filmulet fiind doar cele mai recente scurgeri de informatie.

 • LauRoman
  Publicat aprilie 3, 2016 4:34 pm 0Likes

  Adica, practic va fi Mass Effect doar cu numele…
  Sper ca nu fac greseala sa se limiteze la o singura planeta/sistem solar, cum au facut cu Dragon Age 2.

  • Taar
   Publicat aprilie 3, 2016 5:24 pm 0Likes

   „…precum o lume de explorat aproape fără margini…” a fost mentionat acest detaliu in articol. Nu te teme, vei avea foarte mult de explorat. Cat despre ME doar cu numele…acum depinde de tine. Ei au spus clar ca au incheiat trilogia lui Sheppard si orice va veni in viitor nu va avea legatura (poate doar prin referinte).

   Mie personal imi convine asa. In cazul in care isi bat joc de franciza, de univers si per total iese o porcarie, macar stiu ca trilogia nu este afectata din niciun punct de vedere. E pusa la loc sigur:)

Adaugă un comentariu