Pregătiţi-vă pentru lansarea WoTBlitz pe OS X

Wargaming se mândreşte astăzi cu lansarea World of Tanks Blitz pentru sistemele OS X. Dacă te aflii pintre cei 40 milioane de jucători, acum ai ocazia de a întalnii o mulţime de noi posibili prieteni cu care să sari imediat într-un 7v7 la prima oră a dimineţii – înainte de cafea, altfel nu are farmec!

Fiindcă nimeni nu doreşte să fie uitat doar datorită platformei pe care joacă, cei ce preferă gaming-ul mobil vor putea participa în sesiunile de joc din categoria iOS/Android/Win10, pe când posesorii OS X se vor alătura celor de Win 10 PC în sesiunile acestora. Dacă doreşti să te arunci în luptă din tabăra OS X, vei avea nevoie de un minim – Mac OS X 10.9 Mavericks (modelele de Mac corespunzătoare) şi 2GB de RAM.

Pregătiţi-vă pentru lansarea WoTBlitz pentru OS X

Andrey Ryabovol, directorul de editare al produsului, ne transmite entuziasmul său legat de oferirea stilului unic de luptă a tancurilor, pe OS X, împărţind astfel o experienţă unică unui număr şi mai mare de fani! De asemenea, fiind prima lansare oficială pe această platformă, echipa din spatele World of Tanks este foarte mulţumită de această realizare.

Deci, prieteni, dacă sunteţi gata, primiţi noii recruţi pe câmpul de luptă aşa cum se cuvine! Cu tactică, răbdare şi proiectile devastatoare însă fără a uita să vă îmbogăţiţi şi lista de prieteni pe drum, nu numai scorul!

Pentru şi mai multe detalii, aveţi întotdeauna la dispoziţie WoTBlitz.eu.

Adaugă un comentariu