Preturi Ro. 23/III/16: Company of Heroes + Total War: Medieval II & Rome + Warhammer 40,000: Dawn of War – 1$

 
Încerc să subliniez reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Extra informații despre piața gri aici. Acest lucru nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

GreenMan Gaming
Return to Castle Wolfenstein – 2.25 €
The Elder Scrolls V: Skyrim – 3.75 €
Wolfenstein: The Old Blood – 5 €
The Orange Box (Half-Life 2 + Half-Life 2: Episode One + Half-life 2: Episode Two + Portal + Team Fortress 2) – 6.5 €
 

Humble Bundle
Company of Heroes Complete Edition + Medieval II: Total War Collection + Rome: Total War Collection + Warhammer 40,000: Dawn of War – Master Collection + 1 (bundle) – Începând cu 1 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Toate cele de mai sus + Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai Collection + Valkyria Chronicles + Warhammer 40000: Dawn of War II – Grand Master Collection + 1 (bundle) – 6.5 $
Toate cele de mai sus + Company of Heroes 2: Master Collection + Total War: ATTILA (bundle) – 12 $
 

Indie Gala
The Incredible Adventures of Van Helsing + The Incredible Adventures of Van Helsing II + altele 6 (bundle) – 4 $
 

1 Comentariu

  • zipinel
    Publicat martie 23, 2016 2:31 pm 0Likes

    SPRING20 – voucher 20% pentru greenmangaming. Desi scrie clar pe site, poate cumparati din greseala fara sa folositi voucherul . Pentru ca voucherul sa functioneze trebuie sa cumparati de cel putin 10£ (in total in cos) . Nu se incadreaza la regula de sub 5€ dar e bine de stiut, in caz ca…

Adaugă un comentariu