Preturi Românești 12/VI/2015 – World of Goo + Super Meat Boy + Dustforce DX – 1 Cent

 
Încerc să subliniez reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Extra informații despre piața gri aici. Acest lucru nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Bundle Stars
S.T.A.L.K.E.R: Shadow Of Chernobyl + Mount & Blade + Broken Sword: Director’s Cut + Altele 5 (bundle) – 2 $
 

GOG – 2015 DRM-Free Summer Sale
La fel ca şi Steam, GOG a deschis sezonul de reduceri, e greu de ţinut pasul cu toate ofertele şi bundle-urile aşa că vă invit pe GOG pagina de start. Scroll-aţi imaginea de mai jos pentru un mic preview.
 

Humble Bundle
World of Goo + Super Meat Boy + Dustforce DX (bundle) – Începând cu 1 cent (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Toate cele de mai sus + Dungeon Defenders Collection + LIMBO + Braid (bundle) – 5 $
Toate cele de mai sus + Risk of Rain + Antichamber (bundle) – 6 $

Sid Meier’s Pirates! Gold Plus + altele 3 (bundle) – Începând cu 1 cent (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
 

Origin
Ultima VIII: PaganGratuit
 

SteamSteam Summer Sale!
Mai trebuie să adaug ceva? Scroll-aţi imaginea de mai jos pentru un mic preview.
 

Adaugă un comentariu