Preturi Românești 13/V/2015: Magicka – 1$; Ultima VIII – Gratuit

 
Încerc să subliniez reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Extra informații despre piața gri aici. Acest lucru nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Humble Bundle
Magicka + altele 2 (bundle) – Începând cu 1 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Magicka + Hearts of Iron III + Crusader Kings II + altele 3 (bundle) – 5.5 $
Hitman 2: Silent Assassin, Dungeon Siege sau Dungeon Siege II – 1.75 €
Hotline Miami, Tomb Raider: Anniversary sau Thief: Deadly Shadows – 2.25 €
Lara Croft and the Guardian of Light – 2.5 €
System Shock 2 – 3 €
Tomb Raider – 5 €
 

GOG
The Witcher: Enhanced Edition – 1.5 €
The Witcher 2: Assassins Of Kings – Enhanced Edition – 3 €
 

GreenMan Gaming
Sine Mora – 1.5 €
BioShock – 3 €
Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut – 4 €
 

Origin
Ultima VIII: PaganGratuit
 

5 Comentarii

Adaugă un comentariu