Prețuri Românești – 14/V/2014 – 23/V/2014

 
Încearc să subliniez toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.

Nuuvem, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului).

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Update 3
GamersGate
Bioshock – 2.5 €
BioShock 2 – 3.5 €

Update 1
Humble Bundle
Bit.Trip Runner, Shank 2 + 1 (bundle) – Începând cu 0.01 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii – producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Bit.Trip Runner, Shank 2, Bit.Trip Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien + alte 3 titluri (bundle) – Dacă plătiți mai mult de 6 $
Bit.Trip Runner, Shank 2, Bit.Trip Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien, System Shock 2, Mark of the Ninja: Special Edition + alte 4 titluri (bundle) – Dacă plătiți mai mult de 10 $
Update 3
Monaco: What’s Yours Is Mine – 3 €

Steam
Giana Sisters: Twisted Dreams – Rise of the Owlverlord – 1 €

Battle.net (Blizzard)
The Lost Vikings + altele 2 – Gratuit

Bundle Stars
Hacker Evolution ‘Definitive Collection’ (bundle) – 2.6 €
Race și GTR. O colecție impresionantă. 7 titluri. (bundle) – 2.6 €
Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos 2: Men of Courage, Cossacks: The Art of War + alte 4 (bundle) – 3.5 €

GreenMan Gaming.
Disciples 2 Gold (Dark Prophecy + Gallean’s Retur + Rise of the Elves Gold) sau Commandos: Beyond the Call of Duty – 2 €

Humble Bundle
Shadowgrounds Survivor sau Trine – 1.6 €
Dear Esther – 2.5 €
System Shock 2 , Botanicula sau Machinarium – 3 €

Origin
Plants vs Zombies Game of the Year EditionGratuit

13 Comentarii

 • cioLAN
  Publicat mai 14, 2014 12:58 pm 0Likes

  Dishonored – UK only 🙁

  • ncv
   Publicat mai 14, 2014 1:04 pm 0Likes

   Uh…? Ah!
   O sa citesc si comentariile de acum incolo. Il dau jos intr-o clipita.
   Eh… nu-ti face griji, o data ce a intrat in hora o sa tot apara. 🙂

 • Hangoverlike
  Publicat mai 14, 2014 8:17 pm 0Likes

  Oh de cand astept sa pun ghiara pe Dishonored. Cred ca cel mai bine astept un summer sale si il iau GOTY.

 • restless_spirit
  Publicat mai 15, 2014 8:05 pm 0Likes

  ARMA: Cold War Assault free pe Steam pana luni 🙂

  • ncv
   Publicat mai 16, 2014 6:34 am 0Likes

   am updatat, multumesc!

 • Andrei Coste
  Publicat mai 18, 2014 5:34 pm 0Likes

  http://www.muve.cz/promocje/civilization-akce mai sunt inca 4 ore. Am reusit sa cumpar CIV5: Brave New World cu aproximativ 25 de lei. Just use google translate si ar trebui sa va descurcati fara probleme.

  • ncv
   Publicat mai 19, 2014 6:17 am 0Likes

   Multumim pentru heads-up. Sunt un pic reticent in privinta site-urilor de acest tip. Vezi Nuuvem…

  • Andrei Coste
   Publicat mai 20, 2014 10:53 am 0Likes

   Muve.cz (si .pl) nu sunt din piata gri. Is distribuitori oficiali de jocuri video pe cehia si polonia. Doar ca ei vand si versiuni digitale.

  • ncv
   Publicat mai 20, 2014 2:36 pm 0Likes

   am vazut, si Nuuvem este oficial, dar pentru Brazilia.
   am detaliat mai jos de ce sunt reticent.

 • maciucaru
  Publicat mai 19, 2014 9:02 am 0Likes

  :))…mai bine da-ti un search la escrocheriile de pe net mai idiotilor (search „humble bundle scams” pe google); sunt o gramada de cazuri in care oamenii s-au trezit ca au cumparat jocuri de 1000$ desi nu cumparsera mai mult de 2 sau 3 jocuri. Luati mai bine de pe steam la oferta decat de pe bundle. Ofertele alea de 1-2$ sunt incadrate la „too good to be truth”. daca n-aveti habar stati dracu’ in banca voastra..Pe steam jocurile alea sunt cel putin 20$. Cine dracu va inchipuiti ca va da jocuri la 1-2$ mai imbecililor?

  • ncv
   Publicat mai 19, 2014 1:26 pm 0Likes

   Inițial colegii mei au mutat acest comentariu în trash.
   Am decis să-l ridic de acolo, nu pentru că nu ar fi trash, sau comentatorul un gunoi, ci pentru că sunt de părere că ridică o problemă de bun simț, ce merită subliniată și pe care se poate construi o discuție civilizată.

   Apropo, așa cum probabil ați și observat, nu ne rușinăm în fața unor invective aruncate în vânt și acceptăm și criticile, oricât de dure sau aberante ar fi ele. În momentul în care cineva vine și insultă în mod direct colectivul acestui site, indiferent că e vorba de redactori, colaboratori, cititori sau comentatori, în general sau în particular, va avea de a face cu mine. Voi face menirea mea în viață din a bloca și șterge toate aceste comentarii, iar dacă persoana (IP-ul, MAC-ul) nu se liniștește, voi purcede în a-l bloca pentru totdeauna. Dacă acesta este nivelul vostru… (mă adresez celor care vorbesc și scriu ca Domn Măciucă aici mai sus) preferăm să nu vă avem ca și cititori. Sunt mii de alte site-uri pe care le puteți accesa.

   Dar să revin.
   ’maciuca’ are și ea dreptatea ei. Unele din aceste promoții și bundle-uri par prea bune pentru a fi adevărate.
   Vreau să subliniez încă o dată că toate magazinele online subliniate și scanate în aceste articole sunt legitime și agreate de Steam, Origin, producători, distribuitori etc. Ba mai mult, în cazul bundle-urilor, producătorii acelor jocuri sunt direct implicați iar o bună parte din câștiguri le revine. Aceste bundle-uri ar fi imposibile fără acordul producătorilor sau, după caz, distribuitorilor.

   Dea lungul timpului (și cred că mai toți ați observat) m-am strofocat să fac clare toate problemele ce pot apărea și chiar am refuzat să adaug la listă vendori legitimi, ca Nuuvem sau mai nou Muve, tocmai pentru că sunt de părere că există prea multe variabile care pot merge prost. Site într-o limbă mai puțin cunoscută la noi, valute la fel, promoții active doar pe teritoriul țării magazinului respectiv etc. De asemenea, am lăsat de o parte și toate magazinele care cumpără și vând key-uri, vezi g2play/G2A şi Kinguin, tocmai pentru că nu sunt agreate și se poate întâmpla ca după o perioadă, dacă producătorul cere, să nu mai poți accesa jocul x sau y.

   Aici, nu ne jucam cu banii nimănui!

  • Hangoverlike
   Publicat mai 19, 2014 5:43 pm 0Likes

   Sa si stii, ca azi dimineata cand m-am trezit, ma gandeam eu asa…. parca e nevoie si de niste raspunsuri ghiolbanesti pe Nivelul2. Nu stiam exact ce lipseste.

  • ncv
   Publicat mai 19, 2014 6:04 pm 0Likes

   sincer sunt surprins ca nu s-a intamplat pana acum, de fapt, surprins e putin spus, este… uimitor cat de mult timp a trecut fara aparitia unui astfel de comentariu.

   Mutumim, Voua! iesirile de acest gen sunt foarte… obositoare.

Adaugă un comentariu