Prețuri Românești: 22/VIII/2014 – 27/VIII/2014

 
Încerc să subliniez toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Asta nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Noi reduceri
Bundle Stars
Tropico 4 Collectors Bundle (include 12 DLC-uri) – 4.5 €

GreenMan Gaming
To The Moon – 2 €
Half-Life 2 – 2.25 €
Grand Theft Auto: Vice City – 2.5 €
The Orange Box (Half-Life 2, Half-life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Portal) – 4.75 €

Humble Bundle
DeadlightÎncepând cu 0.01 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Deadlight + Galactic Civilizations II: Ultimate Edition + The Incredible Adventures of Van Helsing – Complete Pack (bundle) – Începând cu 1 $
Toate cele de mai sus + Crusader Kings II (3 DLC-uri incluse) + The King Of Fighters XIII Steam Edition + Terraria (bundle) – Începând cu 6.5 $

GamersGate
Freedom Force sau Shogun Total War – 1 €
Overlord – 1.15 €

Origin
Titanfall – Gratuit pentru 48 de ore.
Plants vs. Zombies: Garden Warfare – Gratuit pentru 24 de ore.

Steam
Ghost Master – 0.75 €
Sid Meier’s Pirates! sau Metro 2033 – 2.5 €

În plrelungiri
Battle.net (Blizzard)
The Lost Vikings + altele 2 – Gratuit

Bundle Stars
Hacker Evolution ‘Definitive Collection’ (bundle) – 2.6 €
Expeditions: Conquistador + Rock of Ages + Postal + altele 3 (bundle) – 2.6 €

GreenMan Gaming
Disciples 2 Gold (Dark Prophecy + Gallean’s Return + Rise of the Elves Gold) – 1 €

Origin
Kingdoms of Amalur: Reckoning – Gratuit pentru 48 de ore.
Wing Commander 3: Heart Of The TigerGratuit

Steam
The ExpendabrosGratuit

Adaugă un comentariu