Prețuri Românești – 23/V/2014 – 1/VI/2014

 
Încearc să subliniez toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului). Asta nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Update 3
Humble Bundle
Aveți o idee bună pentru un RPG sau un Adventure? Săptămâna aceasta, cu doar 12 dolari, puteți achiziționa un kit complet cu care puteți crea unul.
RPG Maker VX Ace, RPG Maker DLC Bundle #1 + alte 6 jocuri create cu RPG Maker (bundle) – Începând cu 0.01 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii – producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Toate cele de mai sus + RPG Maker XP, RPG Maker – Exclusive Resource Pack, RPG Maker DLC Bundle #2, To the Moon + 1 extra joc (bundle) – Dacă plătiți mai mult de 6 $
Toate cele de mai sus + Game Character Hub, RPG Maker DLC Bundle #3 + 1 extra joc (bundle) – Dacă plătiți mai mult de 12 $

Update 2
Indie Gala
Syberia II + alte 2 (bundle) – 1 $
Syberia II, Rock of Ages, Jets’n’Guns Gold + alte 5 (bundle) – dacă plătiți mai mult decât media. ~4.5 $

Origin
Battlefield 3Gratuit

Steam
AudioSurf sau Dead Space 2 – 2.5 €

Update 1
Amazon.com
Deponia – 2 $
Tony Hawk’s Pro Skater HD – 2.5 $
Just Cause 2 – 4.5 $
Batman Arkham Asylum GOTY, Batman Arkham City GOTY sau Mortal Kombat Komplete Edition – 5 $

Steam
Zeno Clash – 2 €
Sine Mora – 2.5 €

Old News
Amazon.com
Rock of Ages – 2 $
Gothic 3, Kings Bounty the Legend sau Sine Mora – 2.5 $

Battle.net (Blizzard)
The Lost Vikings + altele 2 – Gratuit

Bundle Stars
Hacker Evolution ‘Definitive Collection’ (bundle) – 2.6 €
Race și GTR. O colecție impresionantă. 7 titluri. (bundle) – 2.6 €

GreenMan Gaming.
Disciples 2 Gold (Dark Prophecy + Gallean’s Retur + Rise of the Elves Gold) – 2 €

Origin
Plants vs Zombies Game of the Year EditionGratuit

7 Comentarii

Adaugă un comentariu