Quantum Break este cel mai de succes IP al Microsoft

Quantum Break este cel mai de succes IP al Microsoft, din noua generaţie, raportat la vânzările sale. Mai mult de atât, Xbox Australia ne transmite faptul că, în prima săptămână de la lansare, acesta a fost numărul 1 la categoria de cel mai bine vândut joc de Xbox din întreaga lume!

Jocul s-a lansat pe data de 5 Aprilie pentru XONE şi PC iar acest record îl plasează deasupra titlurilor precum Sunset Ovedrive şi Ryse Son of Rome.

În altă ordine de idei, cei de la Remedy Entertainment şi-au cerut recent scuze faţă de posesorii versiunii pentru PC datorită multiplelor bug-uri precum un framerate instabil, lipsa unui buton de ieşire din meniul principal dar şi probleme specifice sistemului de operare Windows 10. Suntem informaţi că aceştia lucrează din greu pentru remedierea tuturor acestor complicaţii.

1 Comentariu

  • Daniel
    Publicat aprilie 20, 2016 7:35 am 0Likes

    Hmm, o sa ma uit la un review sa vad cum este joculetul. Au mai facut si Microsoft jocuri de succes, asta nu ar fi singurul.

    Does anyone remember Freelancer? L-am jucat prima dat cand l-am primit ca demo, la una din revistele Level de prin 99′ sau 2000 nu mai stiu sigur din ce an! :))

    Ma bucur enorm ca ati revenit in presa scrisa si voi urmari fiecare numar pe care il lansati 😀

Adaugă un comentariu