RAGE 2? Bethesda aruncă cu firmituri roz, iar noi înfulecăm cu poftă

A tot umblat pe net în ultima vreme o captură de ecran cu o listare accidentală a mai multor jocuri, care includea multe titluri ce nu au fost anunțate încă în mod oficial. Treaba s-a întâmplat pe site-ul Walmart Canada (un fel de Altex, dar mai mișto), iar listarea a dispărut la fel de repede cum a apărut. Cineva a apucat însă să vadă și să dea mai departe. Listarea conține mai multe jocuri care ar fi trebuit să fie anunțate abia la E3, inclusiv The Division 2, Rage 2, Borderlands 3, Just Cause 4, LEGO DC Villains, Splinter Cell, Gears of War 5, Forza 5 și un nou Assassin’s Creed.

În orice caz, printre ele, noutatea notabilă nu a fost viitorul Splinter Cell, a cărui existență devenise deja aproape certă după strecurarea lui Sam Fisher în Ghost Recon: Wildlands sub formă de add-on. Coperta seacă care ne-a făcut cu ochiul a fost cea pentru Rage 2.

Evident, s-au găsit destui care să sară de fund în sus și să asalteze pagina de Twitter a celor de la Bethesda cu întrebări. Răspunsul celor din urmă (expediat de pe pagina de Twitter a jocului Rage) nu s-a lăsat îndelung așteptat și, deși părea doar un mod de a lua peste picior Walmart, nici nu au infirmat existența jocului.

Nu am dat importanță majoră culorii fontului cu care și-au scrijelit observațiile, dar nu a trecut mult și Bethesda a revenit pe Twitter cu o serie de imagini ciudate, care aveau în comun exact culoarea cu pricina.

Prima imagine – un ceas roz.

A doua imagine – o rachetă roz.

A treia imagine – o intersecție roz.

În afară de culoarea roz, imaginile au în comun și un număr, care poate fi la fel de bine o dată: 5-14. În acest moment, lumea era sigură că vom primi un anunț oficial în cursul zilei de luni, 14 mai 2018.

Apoi, în toiul calculelor și dezbaterilor pe tema celor trei imagini, apare dintr-o dată una nouă, în care se distinge clar una bucată cosplay Rage.

În acest moment, toată lumea era convinsă că este vorba despre Rage 2.

Apoi a mai urmat una. Și încă una…

Ce scrie pe panoul din ultima? ROAD REOPENS 5/14.

Probabil că până luni seria va continua, dar mi se pare că deja e clar. În caz contrar, sigur e un DOOM cu păpuși Barbie! L-aș juca și pe ăla.

Voi ce credeți?

1 Comentariu

  • LimboWalker
    Publicat mai 12, 2018 10:30 am 0Likes

    Sa vina, ca-l astept de ani de zile! I’m suffering from a serious deprivation of post apocalyptic settings! Am nevoie de un leac. 🙂

Adaugă un comentariu