Recapitulare BlizzCon 2015: Viscolul Abundenţei

Când eram mic, mic de tot, îmi place să mă tăvălesc în zăpadă. Mă rostogoleam, alunecam, mă îngropăm şi făceam îngeraşi în omăt ca o maimuţă capucin cu prea multă cofeină. Din când în când, peste locul meu de joacă alb imaculat se instala o furtună groaznic de rece, un front înţepător, un viscol încărcat cu gheaţă tăioasă — şi pentru că nu vroiam să îi împărtăşesc soarta lui Luke pe Hoth, mă retrăgeam în pas alergător la căldura şi siguranţa căminului. Douăzeci de ani mai târziu acelaşi viscol abundent vine peste mine cu forţa unui milion de rinoceri turbaţi, doar că astăzi îl aştept cu nerăbdare, fiindcă viscolul prezentului suflă cu jocuri, filme şi cosplay. Eu îi spun Marele Manitou. Voi îi spuneţi BlizzCon 2015.

Trailer Pentru Filmul WarCraft

Sunt sigur că dintre toate prezentările acestui BlizzCon, trailerul pentru WarCraft The Movie a avut de la bun început un loc special pe lista aşteptărilor multor iubitori ai jocurilor marca Blizzard. E simplu: vorbim despre un film care se inspiră din cea mai populară franciză RTS/MMO modernă, aşa că o dezamăgire cinematografică ar echivala emoţional cu un wipe general pe toate realm-urile oficiale. Dar primul trailer arată binişor, include un orculeţ adorabil şi se concentrează pe trăsăturile topitoare de inimi ale unui Travis Fimmel bătăios, aflat undeva între un human warrior de nivel 90, William Wallace şi un fotomodel viking. Fără alte comentarii, avem Războicraft în sălile de cinema din 10 iunie.

StarCraft II: Legacy of the Void Launch Trailer

Ultimul capitol din saga StarCraft II ne pune în controlul destinului rasei Protoss, chestie care pe mine mă încântă foarte mult. Nu am excelat niciodată în strategii, dar vocile unităţilor de pe Aiur mi-au fost întotdeauna dragi — atât de dragi încât le pot imita perfect în urechea adormită a soţiei, încercând să evit palma iminentă: Power overwhelming! Jap! *Aidan dodged critical strike*

Totuşi, Legacy of the Void e treabă serioasă, fiindcă aduce o galaxie de schimbări în mecanica jocului alături de concluzia unei campanii reuşite (în ansamblu). Noile moduri multiplayer şi unităţile proaspete intenţionează să completeze formula consacrată, iar poveştile eroilor primelor două părţi sunt punctate de cea a lui Artanis. Disponibil din 10 noiembrie.

StarCraft II: Nova Covert Ops DLC

Îşi mai aduce cineva aminte de StarCraft: Ghost? Probabil că vreun bărbos de la Blizz îl joacă acum într-o pivniţă secretă. Restul muritorilor vor experimenta acţiunea superbei Nova într-un DLC pentru StarCraft II, începând cu primăvară anului 2016. Da, nu vă frecaţi la ochi, aţi citit corect: SC2 primeşte DLC-uri oficiale, nu doar moduri arcade.

9 Comments

 1. Comy noiembrie 8, 2015
 2. Lucian noiembrie 8, 2015
 3. Gamer noiembrie 8, 2015
 4. NiRaSt noiembrie 8, 2015
  • Cosmin noiembrie 8, 2015
  • silviu noiembrie 10, 2015
  • Cosmin noiembrie 9, 2015
  • NiRaSt noiembrie 9, 2015

Leave a Reply