Red Dead Redemption 2 ar putea fi un prequel

Red Dead Redemption 2 ar putea fi un prequel dacă dăm crezare ultimelor întâmplări de pe Măreţul Internet! Începând cu acest post al NeoGAF urmat de acest post al Techradar, avem parte de ceea ce, în teorie, ar fi însăşi harta jocului! Aceiaşi sursă a transmis faptul că jocul ar trebui să fie un prequel, iar această hartă ar fi localizată spre Est faţă de lumea de joc din Red Dead Redemption.

red-dead-2-map-leakjpg-6d9c7a

Dacă ne uităm cu atenţie, putem observa în stânga-jos zona Marilor Câmpii, zonă accesibilă în primul joc. Ne putem face, aşadar, o idee rapidă despre aşezarea hărţii din perspectivă geografică. Mai mult, putem observa foarte multe râuri şi insule, ceea ce ar putea sugera noi moduri de traversare a zonelor, precum navigarea cu o barcă sau înotul. Dacă sunteţi fani Mafia, în dreapta-jos puteţi vedea oraşul New Bordeaux, punctul principal al desfăşurării acţiunii din Mafia III, joc ce va fi publicat de aceiaşi oameni! Un crossover? Easter-eggs? Rămâne de văzut.

Red Dead Redemption este unul dintre puţinele jocuri pe care le consider perfecte din toate punctele de vedere şi pe care îl recomand fiecăruia dintre voi cu cel mai mare drag. Dacă aveţi un PS3 sau un Xbox 360 prin casă, nu ezitaţi să puneţi mâna pe el. Și, cine știe, poate că îl vom vedea și pe PC.

2 Comments

  1. mahri726 aprilie 16, 2016
  2. Eduard Gavrila aprilie 18, 2016

Leave a Reply