Reduceri de 4 Mai din partea GOG.com

May the 4th be with you! Aşa ne urează şi cei de la GOG.com prin intermediul reducerilor cu ocazia sărbătorii oficiale a Star Wars. Ne sunt oferite preţuri cu până la 77% mai mici pentru Blaster Bundle, respectiv Saber Bundle!

Din păcate, Star Wars: Shadows of the Empire, third-person shooter-ul lansat în 1996, nu va fi disponibil în aceste pachete. Însă, suntem asiguraţi că titlul va primi şi el o reducere de 20%. De foarte mult timp, utilizatorii GOG.com au cerut o versiune compatibilă cu sistemele moderne de operare, a acestui joc, chiar şi deţinătorii discurilor originale având mari probleme în a-l rula.

Dacă aţi fost atraşi de universul Star Wars datorită retro review-ului pentru Jedi Knight din ultimul număr al publicaţiei Nivelul 2, aceasta este şansa voastră de a începe o lungă şi fascinantă călătorie alături de titlurile disponibile!

 

 

1 Comentariu

  • Azazelu
    Publicat mai 4, 2016 12:15 pm 0Likes

    Promotia e valabila si pe Steam sau in Humble Store. Eu am luat din Humble Store pachetul Star Wars Collection (14 jocuri) care nu se gaseste pe GOG. Mi se pare cel mai bun pachet cu cele mai bune jocuri in el; plus ca fiind abonat la Humble mai am si 10% reducere extra 🙂

Adaugă un comentariu