Resident Evil 0 HD Remaster a vândut 800.000 de copii

Ultimul titlu al celor de la Capcom, trecut prin procedeul de remaster, Resident Evil 0 HD, a vândut 800.000 de copii după cum putem afla de aici. Perioada raportului vânzărilor s-a încheiat pe data de 31 Martie iar jocul a fost lansat în luna Ianuarie a acestui an. Vânzările sunt astfel raportate pe aceste trei luni, fiind luate în considerare doar versiunile digitale, variantele retail precum Resident Evil Origins Collection urmând, probabil,, a fi luate în calcul pe viitor. Un reprezentant al Capcom ne transmite cu această ocazie că jocul a avut „vânzări favorabile”.

Franciza Resident Evil a împlinit de curând 20 ani de existenţă iar următorul proiect pe listă este un „full remake” pentru Resident Evil 2. Aceste remasters/remakes sunt prioritare datorită succesului pe care Resident Evil HD Remaster l-a avut. Tot în acest an, Resident Evil 6 a fost relansat pentru XONE şi PS4 iar pe viitor, Resident Evil 4 şi 5 vor avea aceeaşi soartă.

Resident Evil 0 HD Remaster a vândut 800.000 de copii

Deşi seria a luat o întorsătură negativă în ochii fanilor după Resident Evil 4 (cu mici excepţii), un eventual anunţ al Resident Evil 7 ar putea repune întreaga serie pe picioare, atâta timp cât cei de la Capcom chiar au ascultat opiniile celor ce au adus numele francizei la statutul actual.

1 Comentariu

  • CIP
    Publicat mai 17, 2016 7:51 pm 0Likes

    Păi dacă nu sunt în stare să facă ceva nou la fel de atmosferic ca cele vechi le remasterizează, jenant!

Adaugă un comentariu