REVIEW: Assassin’s Creed Odyssey

Am tot amintit sulița lui Leonidas, deoarece este elementul central al poveștii – cel în jurul căruia se coagulează povestea din prezent și este justificată prezența structurilor lăsate în urmă de precursorii Isu. Să zicem doar că este un soi de cheie.

Assassin's Creed® Odyssey (7)
Vault Hunter Kassandra

În același timp, sulița reprezintă singura conexiune stabilă cu particula „Assassin” din titlu. Cu toate acestea, nu m-au deranjat momentele din afara dispozitivului Animus.

Ba chiar le-am considerat o pauză potrivită între explorarea mormintelor eroilor greci, deschiderea unui Vault, recoltarea de testicule de urs și partidele de sex cu Odessa, una dintre partenerele mele iubărețe. Un avertisment prietenos: evitați misiunile accesibile pe tablele statuilor sau cele condiționate de timp, oferite de NPC-uri randomizate. Consumă resurse irecuperabile, sunt repetitive și nu contribuie cu loot ieșit din comun la binele misthios-ului.

Assassin's Creed® Odyssey (6)
Ăla e un Pentium MMX cu Turbo?

În concluzie, Odyssey este unul dintre jocurile care valorează mai mult decât suma părților componente. O aventură glorioasă, violentă și antrenantă, într-o lume uriașă, fără granițe. Un univers fictiv inspirat din istorie, populat cu personaje colorate și complexe.

Un joc extraordinar, ce merită butonat până la epuizare, în care tu decizi dacă ești un explorator curajos ori un casual ce trebuie luat de mânuță. Dóxa sti Spárti!

9.0

Testat pe: PC 
Disponibil pe: PC, PS4, Xbox One
Gen: Stealth, Action-RPG
Producător: Ubisoft Quebec
Distribuitor: Ubisoft
Data lansării: 5 octombrie 2018

4 Comentarii

 • Gamer
  Publicat noiembrie 7, 2018 5:22 pm 0Likes

  Nice o mai inviat un pic siteul mai e mult pana la revista ?

  • Aidan
   Publicat noiembrie 7, 2018 9:10 pm 0Likes

   Asa-i ca parca altfel se misca lucrurile? Te unge la suflet site-ul asta 🙂

 • Catalin
  Publicat noiembrie 8, 2018 10:48 am 0Likes

  Super review-ul. Imi era dor de astfel de articole. Imi imaginez cum era daca ar fi fost in revista, trebuia sa setez tastatura pe greaca si sa tastez in google translate. Precum pe vreamea link-urilor cu recomandari din level. Da, in loc sa imi fac task-urile la lucru, m-am trezit dand cu copy/paste greaca pe google translate

  • Aidan
   Publicat noiembrie 8, 2018 1:41 pm 0Likes

   Planul meu este sa recuperez terenul pierdut. Mind this, fac toata chestia asta din pasiune. Echipa formata din mine si Mircea castiga fix 0 bani din treaba asta – ba chiar acumuleaza datorii :))))

Adaugă un comentariu