Să vorbim de numere şi Battleborn

Website-ul oficial al Battleborn oferă începând de astăzi un infografic legat de recentul Open Beta. Alături de acest video, ni se demonstrează numerele masive de care cei de la Gearbox au avut parte în timpul acestui eveniment public. De la damage-ul dat, la punctele de viaţă recuperate şi până la numărul de meciuri jucate.

Întreaga comunitate a fost provocată în a atinge trei obiective diferite, rezultatul fiind nu numai pozitiv, dar şi atât de uriaş încât până şi producătorii au fost uimiţi! În doar cinci zile, comunitatea a completat 1.1 milioane de meciuri competitive, 1.4 milioane de episoade din Story Mode şi a strâns 27 de miliarde de Shard-uri.

Astfel, pe data de 3 Mai, vor fi date publicului coduri SHiFT ce vă vor oferi trei skin-uri gold – una pentru ISIC, una pentru Benedict, şi desigur pentru Shazne & Aurox. Toţi cei care au cumpărat deja jocul vor fi eligibili pentru această răsplată. Mai multe detalii despre cum veţi putea intra în posesia codului, în săptămâna ce urmează.

 

Adaugă un comentariu